Mobiliojo objektyvo rinkinys APEXEL APL-DG6V2 6 viename universalus (juodas)
Prekės kodas: 9-059773
Mobiliojo objektyvo rinkinys APEXEL APL-DG6V2 6 viename universalus (juodas)

Mobiliojo objektyvo rinkinys APEXEL APL-DG6V2 6 viename universalus (juodas)

Prekės kodas: 9-059773
Mobiliojo objektyvo rinkinys APEXEL APL-DG6V2 6 viename universalus (juodas)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2149
26,53 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

APEXEL APL-DG6V2 6 viename telefono objektyvų rinkinys Universalus

Sukurtas atsižvelgiant į universalumą, APEXEL APL-DG6V2 6 viename siūlo išskirtinę kokybę ir tikslumą kiekviename kadre. Turėdamas platų objektyvų asortimentą – nuo ​​plataus kampo iki makro – kiekvienas fotografijos entuziastas ras kažką sau. ND ir CPL filtrai suteikia papildomą apšvietimo ir spalvų efektų valdymą, padidindami kiekvienos nuotraukos standartus. Į rinkinį taip pat įeina praktiškas dėklas ir objektyvo segtukas, užtikrinantis lengvą transportavimą ir greitą perspektyvos keitimą. Atraskite penkias pagrindines funkcijas, dėl kurių APEXEL APL-DG6V2 rinkinys yra esminis įrankis kiekvienam mobiliosios fotografijos entuziastui.

Plataus kampo objektyvas 140°

140° plataus kampo objektyvas yra tikras peizažo ir architektūros entuziastų žaidimas. Tai leidžia užfiksuoti daug daugiau vietos viename kadre išlaikant natūralias proporcijas ir detales. Šis objektyvas, puikiai tinkantis miesto ir kraštovaizdžio fotografijai, išplečia kompozicijos galimybes ir leidžia sukurti nuostabius plačius kadrus, nereikia atsitraukti.

ND Filtras

ND (neutralaus tankio) filtras yra įrankis, leidžiantis fotografams eksperimentuoti su ilgu ekspozicijos laiku net ir esant ryškioms sąlygoms. Tai leidžia pasiekti „glotnaus vandens“ efektą fotografuojant upelius ar krioklius. Šis filtras yra neįkainojamas kuriant meninius efektus fotografuojant dienos šviesoje ir kraštovaizdžio fotografijoje.

Makro objektyvas 25x

Detalių entuziastams , Macro 25x objektyvas atveria naują makro fotografijos pasaulį. Tai leidžia užfiksuoti tokias detales kaip lapų tekstūra ar rasos lašeliai ant gėlių. Šis objektyvas pasižymi neįtikėtinu gyliu ir detalumu, kurio sunku pasiekti naudojant standartinius objektyvus.

CPL filtras

CPL (Circular Polarizer) filtras yra labai svarbus norint pašalinti nepageidaujamus atspindžius ir padidinti nuotraukų spalvų sodrumą. Tai gerai sumažina atspindžius nuo vandens paviršių, stiklo ir lapų, todėl galite užfiksuoti intensyvesnes ir gilesnes spalvas. Šis filtras yra būtinas visiems, norintiems savo nuotraukoms suteikti aiškumo ir vaizdo gylio.

Žvaigždžių objektyvas

žvaigždės efekto objektyvas yra unikali funkcija, leidžianti sukurti kūrybingus šviesos efektus naktiniuose kadruose. Ji suteikia miesto nuotraukoms magijos, pabrėžia taškinius šviesos šaltinius ir paverčia juos spindinčiomis žvaigždėmis. Tai puikus įrankis fotografams, norintiems eksperimentuoti su naktiniais peizažais ir portretais, siūlantis naują kasdienių scenų perspektyvą.

Žuvies akis 205°

Rinkinyje taip pat yra 205° žuvies akies lęšis, suteikiantis išskirtinį matymo lauką, idealiai tinkantį smagiems ir siurrealistiškiems kadrams kurti. Dėklas ir objektyvo segtukas užtikrina patogumą naudoti ir transportuoti, todėl šis rinkinys yra nepakeičiamas kiekvieno mobiliojo fotografo palydovas. Su APEXEL APL-DG6V2 6 viename objektyvų rinkiniu kiekvienas gali tapti mobiliosios fotografijos meistru ir atrasti naujus kūrybiškumo horizontus.

Rinkinio turinys

ND filtras x 1

Plataus kampo objektyvas 140°

Žvaigždinis objektyvas

Žuvies akies objektyvas 205°

Makro objektyvas 25x

CPL filtras

dėklas

objektyvo segtukas

Prekės ženklas Apexel
Modelis APL-DG6V2
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas