Minkštas dėklas Samsung Galaxy M15 - juodas
Prekės kodas: 10-5907769362521
Minkštas dėklas Samsung Galaxy M15 - juodas

Minkštas dėklas Samsung Galaxy M15 - juodas

Prekės kodas: 10-5907769362521
Minkštas dėklas Samsung Galaxy M15 - juodas
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
421
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 11 - 19*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Minkštas dėklas, skirtas Samsung Galaxy M15 - juodas

Išmaniajam telefonui pasirinkę minkštą dėklą, ne tik suteiksite apsaugą, bet ir komfortą bei stilių. Tai bus puikus pasirinkimas, jei vertinate minimalistinį dizainą ir funkcionalumą. Soft Case dėl savo lengvumo ir plonumo nestorina telefono ir tuo pačiu suteikia apsaugą nuo įbrėžimų ir smūgių. Medžiagos lankstumas garantuoja puikų sukibimą su prietaisu, o tai labai palengvina naudojimą. Kruopščiai iškirptos skylės prievadams ir fotoaparato objektyvams užtikrina visišką telefono funkcionalumą nenuimant dėklo.

Svarbiausi Soft Case privalumai:

  • Išlaiko originalią telefono formą. Soft Case yra toks plonas, kad nekeičia įrenginio išvaizdos ar matmenų.
  • Leidžia lengva prieiga prie visų funkcijų. Atsargiai suprojektuotos angos ant korpuso garantuoja lengvą prieigą prie visų fotoaparato prievadų ir objektyvų.
  • Padidina naudojimo patogumą. Dėl lengvos ir lanksčios konstrukcijos išmanusis telefonas yra patogesnis ir saugesnis.
  • Siūlo ilgalaikę apsaugą. TPU, iš kurio pagamintas dėklas. pagamintas yra lankstus ir atsparus pažeidimams, o tai padidina telefono patvarumą.
  • Pabrėžia estetinę įrenginio išvaizdą. Minimalistinis dizainas ir juoda spalva Dėklas elegantiškai atitinka bet kokį telefono stilių ir spalvą.

Specifikacija:

  • Serija: minkštas dėklas
  • Suderinamumas: Samsung Galaxy M15
  • Medžiaga: TPU
  • Juoda spalva

Apsauga nekeičiant išvaizdos

Tiems nenorintiems keisti originalaus savo išmaniojo telefono dizaino ir matmenų, Soft Case yra puikus sprendimas. Dėl plonos struktūros telefonas išlieka toks pat plonas, kaip ir be dėklo. Tai taip pat neturi neigiamos įtakos patogumui nešiotis telefoną kišenėje ar rankinėje, tuo pačiu apsaugodamas jį, pavyzdžiui, nuo įbrėžimų ar smūgių.

Visų funkcijų prieinamumas

„Soft Case“ naudojimas neriboja prieigos prie jokios įrenginio funkcijos. Kruopščiai padarytos angos prievadams ir kamerų objektyvams užtikrina, kad vartotojas galės naudotis visomis telefono funkcijomis neišimdamas dėklo. Šis sprendimas ne tik praktiškas, bet ir patogus.

Patogus naudoti kiekvieną dieną

„Soft Case“ yra ne tik lankstus, bet ir lengvas, o tai žymiai pagerina Kasdienio naudojimosi telefonu patogumas. Lanksti medžiaga lengvai prisitaiko prie prietaiso formos, todėl naudojimas yra lengvesnis ir intuityvesnis. Be to, TPU užtikrina geresnį sukibimą, o tai sumažina riziką, kad telefonas išslys iš rankos.

Ilgalaikė apsauga nuo pažeidimų

Lankstus, bet patvarus TPU Soft Case gamybai naudojama medžiaga efektyviai sugeria smūgius ir apsaugo įrenginį nuo pažeidimų.

Minimalistinio stiliaus elegancija

Minimalistinis Soft Case dizainas pabrėžia estetiką kiekvieno išmaniojo telefono, suteikdami jam elegancijos, neatitraukiant dėmesio nuo pradinės išvaizdos. Juoda dėklo spalva yra universali ir tinka bet kokiam stiliui ir progai, tiek per iškilmingus susitikimus, tiek per kasdienę veiklą.

Eurų ​​kabyklaNr
PakuotėFolijos maišelis
SpalvaJuoda
Suderinamumas – įrenginio gamintojasSamsung
Suderinamumas – įrenginio modelisSamsung Galaxy M15
MedžiagaTPU
Apsaugos programaIšmaniajam telefonui
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas