Mini DisplayPort – DisplayPort kabelis Mcdodo CA-8150, 2m (juodas)
Prekės kodas: 4099014849336

Mini DisplayPort – DisplayPort kabelis Mcdodo CA-8150, 2m (juodas)

Prekės kodas: 4099014849336
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
927
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Mcdodo CA-8150 mini DisplayPort – DisplayPort laidas, 2 m (juodas)

Panerkite į žaidimų pasaulį ir mėgaukitės 4K kokybės vaizdais dideliame ekrane naudodami mini DP/DP laidą iš Mcdodo! Produktas yra plačiai suderinamas su daugeliu įrenginių ir leis jums kopijuoti ir padalinti vaizdus. Tai taip pat užtikrina stabilų perdavimą ir puikų vaizdo ir garso sinchronizavimą. Vaizdo skiriamoji geba yra iki 3840 x 2160 k. Be to, dėl HDR spalvos bus sodrios, o vaizdas bus aiškus ir turtingas detalių.

4.jpg

Platus suderinamumas

Prijunkite pasirinktus įrenginius tarpusavyje naudodami Mcdodo laidą ir mėgaukitės įvairiais vaizdo režimais dideliame ekrane. Kopijavimo, išplėtimo ir sujungimo funkcijos bus jūsų dispozicijoje, todėl galėsite laisvai kopijuoti arba skaidyti vaizdus. DP sąsaja suderinama su kompiuteriais, televizoriais, monitoriais ir nešiojamaisiais kompiuteriais ir kt. Kita vertus, mini DP bus prijungtas prie Mackbook Air / Macbook Pro, iMac, Mac Pro / Mac Mini ir Surface įrenginių.

5.jpg

Idealiai tinka žaidėjams

Mcdodo mini DP/DP laidas tikrai pravers žaidžiant žaidimus. . Puikus vaizdo ir garso sinchronizavimas leis akimirksniu reaguoti į priešininko judėjimą dinamiško žaidimo metu. 3840 x 2160 k raiškos vaizdas džiugins daugybe detalių. Negana to, dažnis siekia iki 165 Hz, o kokybė – iki 4K. Pasijuskite tikru savo mėgstamo žaidimo herojumi!

2.jpg

Rafinuotas dizainas

Kuriant mini DP/DP laidą iš Mcdodo, dėmesys buvo skiriamas ne tik funkcionalumui, bet ir gaminio patvarumui bei naudojimo saugumui. Kabelis pagamintas iš kokybiškų medžiagų, todėl atstumia naudojimo pėdsakus ir tarnaus Jums ilgai. Tai taip pat teikia daugiapakopę apsaugą ir efektyviai paskirsto šilumą, todėl galite mėgautis stabilia transmisija.

6.jpg
ManuFacturer mcdodo
model_141012 mcdodo
model 6_
Connectors Mini DP/DP
Medžiaga Aliuminio lydiniai + nailonas
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas