Mikrofonas su stovu Maono A04E (juodas)
Prekės kodas: 057848

Mikrofonas su stovu Maono A04E (juodas)

Prekės kodas: 057848
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5417
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Maono A04E mikrofonas su stovu (juodas)

Maono A04E yra aukštos kokybės kardioidinis mikrofonas su reguliuojamu stovu, kuris gali būti tvirtinamas prie stalo krašto. Jis siūlo fantastišką garso kokybę, leidžiančią įrašyti podcast'us, vesti srautus, vaizdo konferencijas ir kt. ENC funkcija papildomai sumažina išorinį triukšmą, kad jūsų auditorijai būtų užtikrintas aiškus ir aiškus garsas. Su pridedamu laidu su keičiamais kištukais mikrofoną galima prijungti tiek prie kompiuterio ar nešiojamojo kompiuterio, tiek prie telefono, išplečiant Jūsų galimybes ir darant įrenginio naudojimą dar patogesnį. Tačiau nauda tuo nesibaigia.

Puiki garso kokybė

Maono A04E siūlo puikią garso kokybę, kuri patrauks jūsų auditorijos dėmesį. Nesvarbu, ar įrašote podcast'us, transliuojate srautą, ar dalyvaujate vaizdo konferencijose, šis mikrofonas užtikrina išskirtinį aiškumą ir garso kokybę.

Įtaisyta garso sąsaja ir garso plokštė

A04E mikrofonas turi integruotą garso sąsają ir garso plokštę, leidžiančią lengvai prisijungti prie kompiuterio, nešiojamojo kompiuterio ar telefono. Tai reiškia, kad jums nereikia jaudintis dėl sudėtingų konfigūracijų ar papildomų įrenginių – tiesiog prijunkite ir pradėkite įrašinėti.

Reverb Effects Software

Naudodami pridedamą aidėjimo efektų programinę įrangą, galite valdyti savo įrašų garsą. Galite pridėti savo medžiagų gylio ir matmenų, kad dar labiau patenkintumėte savo auditoriją. Šis įrankis leidžia lengvai sukurti profesionalius garso efektus.

Tvirta konstrukcija

Maono A04E sukurtas ilgaamžiškumui. Pagamintas iš metalo, šis mikrofonas ne tik atrodo elegantiškai, bet ir yra ypač tvirtas, užtikrinantis ilgą įrenginio tarnavimo laiką.

Ekologiška pakuotė

Siekiant tausoti aplinką, Maono A04E rinkinio pakuotė sukurta taip, kad būtų kuo mažiau naudojamas plastikas, o plastiko atliekų kiekis sumažinamas maždaug 90%. Pakavimui naudojamas popierius yra 100 % perdirbamas, todėl tai yra ekologiškas pasirinkimas.

Maono Link

Maono Link yra intuityvi ir lengvai naudojama programinė įranga, kurią teikia Maono A04E rinkinio gamintojas, kad naudotojai galėtų visiškai valdyti mikrofoną. Naudodami „Maono Link“ galite reguliuoti mikrofono stiprinimą, sumažinti aplinkos triukšmą ir pridėti reverb efektų, kad pritaikytumėte garsą pagal savo individualius pageidavimus.

Įtraukta į rinkinį

Mikrofonas

Smūginis laikiklis

Pop filtras

Instrukcijų vadovas

USB-C į USB-C / USB-A laidas

Stovas

Stovo stovas

Mikrofono kempinė

 

BrandMaono
ColorBlack
TypeCardioid
ENCYes
_103
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas