Mechaninė klaviatūra Dareu EK1280 RGB (juoda)
Prekės kodas: 029402167376

Mechaninė klaviatūra Dareu EK1280 RGB (juoda)

Prekės kodas: 029402167376
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4148
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Dareu EK1280 klaviatūra

Žaidimų įranga yra nepaprastai svarbi, nes jos kokybė dažnai lemia nugalėtoją. Dareu tai žino ir sukūrusi EK1280 klaviatūrą įmonė pateisino pirkėjų lūkesčius. Jo naujoves liudija tokios savybės kaip mechaninis jungiklis, kurio veikimo trukmė siekia iki 50 milijonų paspaudimų, reguliuojama RGB foninio apšvietimo sistema, N klavišo apvertimas, ergonomiškas ir minimalistinis dizainas. Įrenginys taip pat palaiko daugialypės terpės mygtukus.

2.jpg

Patikimi mechaniniai jungikliai

Klaviatūroje EK1280 yra įmontuoti mechaniniai D jungikliai, kurių veikimo trukmė siekia iki 50 milijonų paspaudimų. Jie lengvai pasiduoda pirštams ir greitai reaguoja. Be to, naudodami N klavišą galite būti tikri, kad kiekvienas klavišo paspaudimas yra tinkamai užregistruotas. Be to, raudonų jungiklių įjungimui reikalinga jėga yra tik 45 g, o įjungimo taškas yra 2 mm.

5.jpg

Žaidimų RGB foninis apšvietimas

Spalvotas RGB foninis apšvietimas traukia akį ir suteikia klaviatūrai nepakartojamą pojūtį. Taip pat galite pasirinkti iš galimų apšvietimo režimų ir pritaikyti jo išvaizdą pagal savo skonį. Norėdami pakeisti RGB efektą, tiesiog naudokite tinkamą klavišų kombinaciją!

6.jpg

Apgalvotas dizainas

Įrenginys turi gerai apgalvotą, ergonomišką dizainą, todėl žaisdami galite mėgautis komfortu, apie kurį svajojate. Negana to, klavišų dangteliai pagaminti iš patvaraus ABS plastiko, o ant jų esantys simboliai yra atsparūs trinčiai. Visa tai reiškia, kad ši klaviatūra gali jums puikiai tarnauti ilgą laiką.

4.jpg

Multimedia Keys

Kas dar daro klaviatūrą tokią patogią naudoti? Įrenginyje yra daugialypės terpės klavišai, kurie suteikia patogią prieigą prie kelių naudingų funkcijų. Naudodami tik tinkamą mygtukų kombinaciją, galite, pavyzdžiui, reguliuoti garsumą arba naudoti greitosios paieškos galimybes.

3.jpg
Prekės ženklas Dareu
Modelis EK1280
Tipas Mechaninis
Spalva Juoda
Prisijungimas USB 2.0
Mygtukų skaičius 104
Switch Raudona
Jungiklio tarnavimo laikas Iki 50 milijonų paspaudimų
Medžiaga ABS
N klavišo apvertimas Taip
Vairuotojas Palaikoma
Foninis apšvietimas RGB
Matmenys 434x132x35mm
Svoris 695±10g
Kita anti-ghosting, 33 funkciniai klavišai, WIN užraktas, makrokomandų programavimas, 84 foninio apšvietimo režimai, N klavišo perkėlimas, foninio apšvietimo režimo keitimas naudojant klavišų kombinacijas
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas