Max Lens Mod Telesin, skirtas GoPro Hero 9 / Hero 10 / Hero 11 / Hero 12 (GP-LEN-001)
Prekės kodas: 9-028717

Max Lens Mod Telesin, skirtas GoPro Hero 9 / Hero 10 / Hero 11 / Hero 12 (GP-LEN-001)

Prekės kodas: 9-028717
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
6369
77,67 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Telesin Max Lens Mod, skirtas GoPro Hero 9 / Hero 10 / Hero 11 / Hero 12

Max Lens Mod priedas padės išnaudoti visas GoPro fotoaparato galimybes. Objektyvas užtikrina sklandžius, nejudančius didelės raiškos kadrus, todėl galite filmuoti bėgdami, slidinėdami ir pan. 155° platus kampas leidžia kadre užfiksuoti didesnius pastatus ir peizažus, o Horizon Lock užrakina horizontą filmuojant, nepaisant kameros padėtis. Nors „Timewarp“ leidžia pasiekti sklandų kadrą naudojant delsos funkciją. Be to, objektyvas yra atsparus vandeniui ir greitai bei lengvai montuojamas.

6.jpg

Max HyperSmooth

Ar norite aukštos kokybės kadrų? Su Max Lens Mod tai įmanoma! „Max HyperSmooth“ stabilizavimas užtikrina vaizdo įrašą iki 2,7K 60 raiškos ir leidžia įrašyti sklandžius kadrus be erzinančio drebėjimo. Dabar galite laisvai įrašyti važiuodami dviračiu, bėgiodami ir pan.

2.jpg

Platus įrašymo kampas

Gražus vaizdas netelpa į kadrą? Naudokite Max Lens Mod ir filmuokite be apribojimų! GP-LEN-001 leidžia filmuoti itin plačiu 155° kampu. Jį galite naudoti norėdami įrašyti, pavyzdžiui, didelius pastatus ar didžiulius kraštovaizdžius.

5.jpg

Dar daugiau galimybių

Objektyvas turi „Horizon Lock“, kuris leidžia užfiksuoti horizontą filmuojant, nesvarbu, kaip laikote fotoaparatą, pavyzdžiui, jei jį sukate. Kita vertus, „Timewarp“ užtikrina sklandų vaizdą su delsos funkcija. Puikiai tinka įrašyti pašvaistę ar meteorų lietų ir pan.

4.jpg

Atsparus vandeniui

Objektyvas taip pat atsparus vandeniui iki 5 m. Taigi galite patogiai filmuoti šalia vandens. Tačiau atkreipkite dėmesį, kad objektyvo priedas sukurtas su vandeniui atspariais komponentais, o naudojamas po vandeniu jis gali iškraipyti vaizdą. Nerekomenduojama jo naudoti po vandeniu.

3.jpg

Greitas ir lengvas montavimas

Nereikia jokių įrankių objektyvui uždėti arba išimti. Dėl to objektyvą galite pritvirtinti bet kuriuo metu, kai reikia. Naudokite Max Lens Mod ir kurkite išskirtinius kadrus!

1.jpg

Dėžutėje

  • GP-LEN-001
  • Case
Prekės ženklas Telesin
Modelis GP-LEN-001
Objektyvo svoris 31.65g
Korpuso svoris 17.7g
Matmenys 35 x 35 x 18 mm
Medžiaga PC
Spalva juoda
Suderinamumas GoPro Hero 9 / Hero 10 / Hero 11 / Hero 12
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas