Masažo pistoletas Yunmai EasePro YMFG-M403
Prekės kodas: 9-058703
Masažo pistoletas Yunmai EasePro YMFG-M403

Masažo pistoletas Yunmai EasePro YMFG-M403

Prekės kodas: 9-058703
Masažo pistoletas Yunmai EasePro YMFG-M403
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
9791
123,94 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Yunmai EasePro YMFG-M403 masažuoklis

Yunmai EasePro YMFG-M403 masažuoklis yra praktiškas prietaisas, suteikiantis palengvėjimą ir raumenų atsistatymą po intensyvių treniruočių ar ilgų darbo dienų. Sukurtas taip, kad atitiktų sportininkų ir fiziškai aktyvių žmonių poreikius, jis siūlo 20 kg spaudimo jėgą ir tris greičius, kad prisitaikytų prie įvairių vartotojo poreikių. Lengvas, tylus, tačiau labai efektyvus, tai puikus pasirinkimas visiems, ieškantiems profesionalios raumenų atkūrimo paramos.

Inovatyvus masažas Technologija

EasePro YMFG-M403 yra aprūpinta Magic Touch technologija, leidžiančia reguliuoti masažo intensyvumą keičiant slėgį. Tai leidžia tiksliai valdyti masažo jėgą, kuri yra labai svarbi veiksmingam atsigavimui. Unikali 10 mm masažo amplitudė užtikrina gilų ir efektyvų pavargusių raumenų nukreipimą, suteikdama palengvėjimą ir pagreitindama jų atsigavimą.

Trys greičiai skirtingiems poreikiams

Masažuoklis siūlo tris greičius: 1800 aps./min., 2400 aps./min. ir 3000 aps./min., kuriuos galima reguliuoti pagal savo poreikius – nuo ​​švelnaus atšilimo ir raumenų pabudinimo iki palengvėjimo po treniruotės ir intensyvaus. atsigavimas. Dėl šio lankstumo prietaisas tinka tiek profesionaliems sportininkams, tiek mėgėjams.

Ergonomiškas dizainas ir patogus naudoti

105° rankenos kampas ir aerodinaminis judesių balanso dizainas užtikrina naudotojo patogumą ir sumažina rankų vibraciją. Jutiklinis ekranas leidžia lengvai ir intuityviai valdyti įrenginį, todėl masažuoklis Yunmai EasePro YMFG-M403 yra patogus naudoti visiems.

Universalios masažo galvutės

Į komplektą įeina keturios skirtingos masažo galvutės, kurių kiekviena skirta įvairioms raumenų grupėms masažuoti. Nuo apvalios galvos, idealiai tinkančios didelėms raumenų grupėms, iki U formos galvutės kaklui ir stuburui, pailgos galvutės giliems audiniams ir plokščios galvos atsipalaidavimui. Dėl šio universalumo masažuoklis labai efektyvus įvairioms reikmėms.

Puikiai tinka kiekvienai progai

Yunmai EasePro YMFG-M403 sveria tik 600 g ir sukuria iki 43 dB triukšmo lygį, todėl jis yra neįtikėtinai nešiojamas ir diskretiškas įrenginys. Puikiai veiks namuose, sporto salėje ar biure, atlikdamas profesionalų masažą bet kada ir bet kur.

​​
Prekės ženklasYunmai
ModelisYMFG-M403
SpalvaJuoda
Masažo amplitudė10mm
Slėgio jėga20kg
Apsisukimai per minutę1800 RPM, 2400 RPM, 3000 RPM
Svoris600g
triukšmo lygisiki 43 dB
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas