Maono DGM20 mikrofonas (baltas)
Prekės kodas: 063462

Maono DGM20 mikrofonas (baltas)

Prekės kodas: 063462
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3722
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Maono DGM20 žaidimų mikrofonas (baltas)

Maono DGM20 ne tik stebina savo „plug-and-play“ paprastumu ir suderinamumu su įvairiomis platformomis, bet ir siūlo pažangų garso kokybės valdymą su savo tiksliu valdymo skydeliu. Vizualus akcentas yra apšvietimo parinktys, kurios suteikia unikalumo bet kokiai sesijai. Su antivibraciniu krepšeliu ir pop filtru užtikrinamas krištolo skaidrumo garsas be nepageidaujamos vibracijos ir triukšmo.

Maono/DGM20-white/2

Plug&Play – suderinamumas ir naudojimo paprastumas

Maono DGM20 mikrofonas yra naudojimo patogumo sinonimas. Sukurtas atsižvelgiant į įvairių sistemų naudotojus, jis sklandžiai veikia su „Windows“, „MacOS“ ir PS4/PS5 konsolėmis. Dėl „plug and play“ funkcijos vartotojai gali pradėti naudoti mikrofoną iškart po jo prijungimo, neįdiegę papildomų tvarkyklių ar programinės įrangos. Tai pagrindinė funkcija, leidžianti naudotojams sutelkti dėmesį į žaidimus ar transliavimą, o ne į techninius sąrankos aspektus.

Maono/DGM20-white/1

Garso lygio valdymas

Turint omenyje visišką garso valdymą, Maono DGM20 apačioje yra intuityvi rankenėlė, leidžianti greitai ir tiksliai reguliuoti garso rinkimo lygį. Ši funkcija leidžia vartotojams dinamiškai valdyti garsumą realiuoju laiku, o tai yra neįkainojama tiesioginių seansų metu, kai akustinės sąlygos gali greitai keistis. Nustatymų reguliavimas neatitraukiant dėmesio nuo ekrano yra patogumas, kurį įvertins bet kuris žaidėjas.

Maono/DGM20-white/3

Jutiklinis skydelis

Maono DGM20 mikrofono modernumas taip pat matomas jutikliniame skydelyje, esančiame įrenginio viršuje. Tai leidžia lengvai valdyti apšvietimą, nutildyti mikrofoną ir pašalinti aplinkos triukšmą, pvz., klaviatūros keliamą triukšmą. Be to, šviesos diodas, keičiantis spalvas priklausomai nuo įrenginio būsenos, suteikia tiesioginį vaizdinį grįžtamąjį ryšį, kuris ypač naudingas užtemdytame žaidėjų kambaryje.

Maono/DGM20-white/4

Apšvietimas – personalizavimas

DGM20 žaidimų mikrofonas perkelia personalizavimą į naują lygį, siūlydamas daugybę apšvietimo parinkčių, leidžiančių pritaikyti įrenginio išvaizdą pagal individualius pageidavimus. Vartotojai gali rinktis iš 7 statinių spalvų, 7 tipų pulsuojančių šviesų ir 5 tipų gradientų, taip pat turi galimybę išjungti apšvietimą. Šios parinktys ne tik suteikia žavesio jūsų žaidimų sesijoms, bet ir leidžia išreikšti savo asmeninį stilių.

Maono/DGM20-white/6

Įtraukta

  • Mikrofonas
  • Antivibracinis krepšelis
  • PoP filtras
  • USB laidas
Prekės ženklas Maono
Modelis DGM20
Spalva Balta
Capture Kardioidas
Suderinamumas Windows, macOS, PS5/4
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas