Manta W182
Prekės kodas: 5-W182
Manta W182

Manta W182

Prekės kodas: 5-W182
Manta W182
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2954
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 4 - 8*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma
Manta W182 internetinė kamera leis rengti vaizdo konferencijas, kai neįmanoma susitikti su kolegomis ar rangovais. Tai taip pat būtina įranga, kai mokotės internetu. Tai taip pat gali būti vienintelis sprendimas, jei norite, nors ir virtualiai, susitikti su savo šeima ar draugais. Tereikia jį prijungti prie kompiuterio su Windows, Mac OS ar Linux sistema ir jau galite naudotis vaizdo pokalbiais.
 
Mūsų fotoaparate yra šviesai jautri matrica, kurios raiška 2 megapikselių, todėl galima įrašyti HD vaizdus (720p) 30 kadrų per sekundę greičiu. Dažniausiai tai yra daug geresnė raiška, nei siūlo standartiniame nešiojamajame kompiuteryje įmontuotos kameros. Objektyvas pagamintas iš 4G kieto stiklo. Dėl šios priežasties jis yra atsparesnis įbrėžimams ir nešvarumams. Automatinis fokusavimo reguliavimas užtikrins, kad pašnekovas jus visada aiškiai matys, net kai pakeisite savo poziciją prieš kamerą. Automatinės apšvietimo korekcijos ir baltos spalvos balanso funkcijos užtikrina, kad vaizdas visada bus labai geros kokybės net esant silpnam apšvietimui. Objektyvas su 76 laipsnių matymo lauku leidžia aprėpti iki 2 žmonių, sėdinčių prieš kamerą.
 
Kameroje W182 yra įtaisytas skaitmeninis mikrofonas. Surenka garsą net iš 5 metrų atstumo. Jūsų pašnekovas jus tikrai gerai išgirs.
 
Visumą papildo patogi rankena, kurios dėka galėsite lengvai pastatyti fotoaparatą ant ekrano rėmelio. Taip pat galite jį naudoti kaip pagrindą fotoaparatą pastatyti ant stalo ar stalo, o vertikalus reguliavimas leis puikiai įrėminti vaizdą. Naudodami pusantro metro USB 2.0 laidą, galėsite patogiai prijungti fotoaparatą net prie kompiuterio, kuris paslėptas po stalviršiu.
 
Techniniai duomenys
Jutiklis: GC1054 2.0M
Rezoliucija: 720p
USB tipas: 2.0
Mikrofono tipas: įtaisytas
Įrenginio tipas: Prijunkite ir leiskite
Vaizdo formatas: MJPG
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas