Magnetinis kalnas „Sunnylife“, skirtas DJI Osmo Pocket 3 (OP3-ZJ761)
Prekės kodas: 063866

Magnetinis kalnas „Sunnylife“, skirtas DJI Osmo Pocket 3 (OP3-ZJ761)

Prekės kodas: 063866
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1514
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Sunnylife magnetinis laikiklis, skirtas DJI Osmo Pocket 3 (OP3-ZJ761)

Susipažinkite su OP3-ZJ761 magnetiniu laikikliu iš Sunnylife, specialiai sukurtu DJI Osmo Pocket 3 kamerai. Dėl apgalvoto dizaino ir naujoviškų medžiagų naudojimo šis laikiklis yra puikus įrankis turinio kūrėjams, suteikiantis naujų galimybių ir daugiau lankstumo kuriant dinamiškus ir kūrybingus kadrus.

7.jpg

Galingas ir patvarus dizainas

OP3-ZJ761 laikiklio tvirtumą nulėmė patvarios medžiagos: plastiko, silikono ir įmontuotų šešių didelės galios magnetų derinys. Šie magnetai užtikrina, kad fotoaparatas išliks tvirtai pritvirtintas net ir atšiauriomis sąlygomis, pavyzdžiui, sportuojant ekstremaliame sporte ar greitai važiuojant. 43 × 66 × 47 mm matmenų ir 63 g svorio laikiklis yra patogus ir neįkyrus, neribojantis fotoaparato manevringumo.

4.jpg

Universalumas ir pritaikomumas

Dėl savo daugiafunkciškumo, OP3-ZJ761 laikiklis idealiai tinka įvairioms sąlygoms – nuo ​​vaizdo įrašų įrašymo iki važiavimo motociklu ir naudojimu automobilyje. Tvirtinimo lankstumas leidžia vartotojams tyrinėti naujus kampus ir perspektyvas, o tai labai svarbu dinamiškame vaizdo įrašų gamybos pasaulyje. Suderinamumas su DJI Osmo Pocket 3 užtikrina, kad laikiklis bus puikus šios kameros palydovas, išplečiantis jo galimybes.

3.jpg

Apsauga ir stabilumas

Su neslystančiu silikoniniu padėklu, laikiklis garantuoja tvirtą montavimą ir apsaugo įrenginį nuo įbrėžimų. Įtaisytos minkštos pagalvėlės sugeria smūgius ir dar labiau apsaugo Osmo Pocket 3 nuo bet kokių pažeidimų, o tai yra neįkainojama, ypač atšiauriomis lauko sąlygomis.

2.jpg

Įdiegimo paprastumas

Nesijaudinkite dėl sudėtingo Sunnylife laikiklio montavimo. Jis pasižymi greitu ir lengvu montavimu. Dėl to galima iškart pradėti filmuoti. Šis metodas sumažina įrangos paruošimo laiką, o tai labai svarbu situacijose, kai svarbi kiekviena akimirka.

5.jpg

GamintojasSunnylife
ModelOP3-ZJ761
Svoris63 g
Matmenys43 × 66_1_1_0_13_17_17 DJI Osmo Pocket 3
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas