Magnetinis kaklo laikiklis „Sunnylife“, skirtas veiksmo kamerai (ZJ554)
Prekės kodas: 046738

Magnetinis kaklo laikiklis „Sunnylife“, skirtas veiksmo kamerai (ZJ554)

Prekės kodas: 046738
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1136
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Sunnylife kaklo juosta su magnetiniu tvirtinimu sporto kameroms (ZJ554)

Palengvinkite kvapą gniaužiančius kadrus iš pirmojo asmens perspektyvos. Sunnylife kaklo įtvaras su magnetiniu tvirtinimu leidžia stabiliai pritvirtinti fotoaparatą ir yra labai patogus naudoti. Priedas taip pat leidžia ant jo padėtą ​​įrenginį pasukti 360° ir reguliuoti jo pakreipimą iki 180°. Jis taip pat išsiskiria plačiu suderinamumu ir lengvu, kompaktišku dizainu.

Sunnylife/ZJ554/2

Aukštos kokybės magnetai – daug galimybių

Tinklyje yra 8 magnetai, todėl ant jo pritvirtinta kamera gali užtikrinti reikiamą stabilumą. Nebijokite, kad prietaisas nukris ir suges! Dėl viso to produktas puikiai tinka įvairiems scenarijams. Pritvirtinkite fotoaparatą prie drabužių ir padarykite puikų pirmojo asmens perspektyvos kadrą arba padėkite jį ant pasirinkto metalinio paviršiaus, pvz., šaldytuvo.

Sunnylife/ZJ554/1

Įvairios reguliavimo parinktys

Eksperimentuokite su skirtingais įrašymo kampais ir kurkite originalius kadrus iš neįprastos perspektyvos. Laikiklis sukasi 360°, todėl ant jo pritvirtintą fotoaparatą galite pastatyti tiek horizontaliai, tiek vertikaliai. Taip pat galima reguliuoti priedo kampą iki 180°. Atsisveikinkite su apribojimais ir paruoškite daug įdomių vaizdo įrašų!

Sunnylife/ZJ554/7

Platus suderinamumas

Gaminys suderinamas su daugeliu populiarių sporto kamerų modelių. Pavyzdžiui, prie jo galite lengvai pritvirtinti DJI Osmo Action 3, DJI Action 2, taip pat įvairių serijų GoPro, Insta360 One R ar DJI Osmo Pocket įrenginius. Taip pat ant jo galite pritvirtinti savo išmanųjį telefoną – bet tam jums reikės Sunnylife ZJ069 laikiklio (parduodamas atskirai).

Sunnylife/ZJ554/4

Naudojimo patogumas

Tinkinkite priedą pagal savo poreikius. Kaklo juostos ilgį galite laisvai reguliuoti 20-40 cm – nustatykite taip, kad jums būtų patogu. Produktas taip pat yra ypač lengvas ir kompaktiškas. Jis lengvai telpa rankoje ir yra labai lengvas transportuoti. Laikykite jį krepšyje, kuprinėje ar net kišenėje, kad visada būtų po ranka ir niekada nepraleistumėte progos įrašyti fantastiškų kadrų!

Sunnylife/ZJ554/6

Prekės ženklas Sunnylife
Modelis ZJ554
Medžiaga Magnetas + plastikas + poliesterio pluoštas
Svoris Maždaug 73 g
Raštelio ilgis 20-40 cm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas