Magnetinis automobilio laikiklis telefonui Mcdodo CM-4050
Prekės kodas: 060546

Magnetinis automobilio laikiklis telefonui Mcdodo CM-4050

Prekės kodas: 060546
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1188
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Mcdodo CM-4050 magnetinis automobilinis telefono laikiklis

Mcdodo CM-4050 magnetinis laikiklis automobilyje yra novatoriškas sprendimas, užtikrinantis saugų ir stabilų jūsų išmaniojo telefono tvirtinimą vairuojant. Dėl panaudotų stipriausių N52 klasės magnetų laikiklis garantuoja, kad jūsų telefonas išliks vietoje net ir dinamiško vairavimo metu. Be to, silikoninė danga apsaugo telefoną nuo įbrėžimų, o tai ypač svarbu norint išlaikyti įrenginio estetiką.

McDodo/CM-4050/5

Universalumas ir visiškas suderinamumas

CM-4050 yra universalus laikiklis, suderinamas su bet kurios markės ir modelio telefonu, todėl tai itin praktiškas priedas. Visiškas suderinamumas su Apple MagSafe standartu užtikrina lengvą ir greitą įrenginių prijungimą be papildomų adapterių ar priedų.

McDodo/CM-4050/1

Lankstumas ir naudojimo patogumas

Laikiklis siūlo visiškai reguliuojamą 360° kampą, leidžiantį lengvai reguliuoti telefono padėtį pagal savo pageidavimus. Šis sprendimas leidžia vairuotojui optimaliai išdėstyti išmaniojo telefono ekraną, todėl lengviau naudotis navigacijos programėlėmis ar muzikos grotuvais.

McDodo/CM-4050/2

Jokių trikdžių signalui

Tvirtinimo konstrukcija buvo sukurta taip, kad netrukdytų GPS ar tinklo signalams, o tai labai svarbu sklandžiam navigacijos naudojimui ir nuolatiniam ryšiui palaikyti. Laikiklis su spaustuku leidžia greitai ir lengvai pritvirtinti laikiklį į pageidaujamą vietą prietaisų skydelyje arba bet kurioje kitoje patogioje automobilio vietoje.

McDodo/CM-4050/4

Aukštos kokybės statyba

Pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, laikiklis yra ne tik patvarus, bet ir lengvas (sveria tik 60g) bei kompaktiškas (išmatavimai 60x40x8mm), kas dar labiau padidina naudojimo komfortą. Į komplektą rasite Mcdodo Suspension laikiklį, magnetinį žiedą, kurį galėsite pritvirtinti prie telefono, arba dėklą, su kuriuo bet kurio telefono modelio laikiklis tiks.

McDodo/CM-4050/7

Įtraukta

  • 1 x Mcdodo pakabos laikiklis
  • 1 x magnetinis žiedas
  • 1 x Vartotojo vadovas
Gamintojas McDodo
Modelis CM-4050
Medžiaga ABS
Matmenys 60x40x8mm
Svoris 60g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas