Magnetinio pagrindo adapteris PULUZ PU707B Greitas atjungimas veiksmo kamerai
Prekės kodas: 9-055036
Magnetinio pagrindo adapteris PULUZ PU707B Greitas atjungimas veiksmo kamerai

Magnetinio pagrindo adapteris PULUZ PU707B Greitas atjungimas veiksmo kamerai

Prekės kodas: 9-055036
Magnetinio pagrindo adapteris PULUZ PU707B Greitas atjungimas veiksmo kamerai
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
977
10,98 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Magnetinis adapteris PULUZ PU707B su greito atjungimo sporto kameroms.

PULUZ PU707B yra sporto kameroms skirtas magnetinis adapteris, turintis greito atjungimo jungtį, leidžiančią greitai perkelti fotoaparatą į įvairių laikiklių, tokių kaip asmenukių lazdelės, siurbtukai, laikikliai ant galvos ir kt. Adapteris tinka daugeliui sporto kamerų, tokių kaip DJI Osmo Action 3, Osmo Action, Gopro Hero serijos modeliai arba Insta360 One serijos modeliai ir kt. PU707B taip pat turi magnetinį skląstį, leidžiantį greitai pritvirtinti ir apsaugoti fotoaparatą. Jums tereikia pajudinti užrakto slankiklį ir pasukti fotoaparatą adapteryje, kad jį išimtumėte iš adapterio, o tai labai pagerina perjungimą, pvz., fotografuojant rankomis ir naudojant skirtingus trikojus.

02Puluz/PU707B/6

Atsparumas

Adapteris pagamintas iš patvarios ABS medžiagos, užtikrinančios tvirtumą ir ilgaamžiškumą, o tai svarbu, ypač intensyviai naudojant. Tai leidžia be rūpesčių įgyvendinti savo projektus jums tinkamiausiu būdu.

02Puluz/PU707B/4

Suderinamumas

Puikus suderinamumas yra dar vienas šio priedo privalumas. Magnetinis pagrindas su ¼ trikojo sriegiu leidžia sklandžiai prisukti adapterį prie įvairių priedų, pvz., trikojų, spaustukų, siurbtukų ar asmenukių lazdelių. Tai reiškia, kad jis tinka daugumai sporto kamerų, todėl galite įrašyti sporto įvykius ar asmeninius pasiekimus.

02Puluz/PU707B/5

Perjungimas iš vieno laikiklio į kitą

Protingai sukurta laikiklio konstrukcija leidžia greitai ir sklandžiai perjungti skirtingus laikiklius. Tai labai naudinga situacijose, kai įvykiai keičiasi dinamiškai. Be to, norėdami išimti fotoaparatą, tiesiog perkelkite raudoną slankiklį, pasukite fotoaparatą ant magnetinio pagrindo ir viskas.

02Puluz/PU707B/2

Tvirta konstrukcija

Tvirtas šio laikiklio dizainas puikiai tinka ekstremalioms sąlygoms ir filmavimo nuotykiams. Nesvarbu, ar užsiimate ekstremaliu sportu, dalyvaujate intensyvioje veikloje ar lydimas draugų, PU707B užtikrina patikimą akimirkų, kurias norite įamžinti, fiksavimą. Adapteris sveria tik 38,9 g ir yra kompaktiško dydžio, todėl jį visada galite nešiotis su savimi.

02Puluz/PU707B/3

Komplekte rasite

  • Adapteris
Prekės ženklas Puluz
Modelis PU707B
Spalva Juoda
Medžiaga ABS
Matmenys 5,2x4,5x3,2 cm
Svoris 38,9g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas