Magnetinė piniginė Lisen, skirta iPhone (juoda)
Prekės kodas: 058274

Magnetinė piniginė Lisen, skirta iPhone (juoda)

Prekės kodas: 058274
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1677
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Lisen magnetinė piniginė, skirta iPhone (juoda)

Lisen Magnetic Piniginė sujungia modernų dizainą su funkcionalumu, siūlydama unikalų sprendimą iPhone naudotojams. Įrengtas stipriais magnetais, užtikrina patikimą tvirtinimą prie telefono, taip užtikrinant Jūsų kortelių ir dokumentų saugumą. Tai taip pat apsaugo korteles nuo neteisėto nuskaitymo ir apsaugo nuo išmagnetinimo. Praktiškas žiedas leidžia patogiai nustatyti telefono padėtį. Šis priedas yra kompaktiškas ir stilingas sprendimas tiems, kurie vertina patogumą ir saugumą.

Lisen/YL0423070003/7

Pirmiausia sauga

Galingų, didelio sukibimo magnetų naudojimas užtikrina, kad Lisen piniginė išliks vietoje, nepaisant aplinkybių. Be to, aukštos kokybės RFID barjero medžiaga užtikrina apsaugą nuo nepageidaujamos prieigos prie RFID kortelėse esančių duomenų. Ši pažangi technologija yra atsakas į didėjančias skaitmenines grėsmes ir patikimai apsaugo asmeninę ir finansinę vartotojų informaciją.

Lisen/YL0423070003/9

Naudotojo patogumas

Lisen Magnetic Piniginė sukurta atsižvelgiant į vartotojo patogumą. Jo magnetinė funkcija leidžia greitai ir be vargo pritvirtinti ir nuimti nuo iPhone galinės dalies. Specialus skyrius leidžia lengvai pasiekti korteles, nereikia ieškoti po rankinę. Be to, priedas turi žiedą, kuris ne tik pagerina telefono rankeną, bet ir tarnauja kaip stovas, leidžiantis patogiai žiūrėti vaizdo įrašus ar skambinti.

Lisen/YL0423070003/1
Gamintojas Išklausiau
Modelis YL0423070003
Suderinamumas iPhone
Spalva Juoda
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas