Lubluelu 202 belaidis stačias dulkių siurblys
Prekės kodas: 9-068241
Lubluelu 202 belaidis stačias dulkių siurblys

Lubluelu 202 belaidis stačias dulkių siurblys

Prekės kodas: 9-068241
Lubluelu 202 belaidis stačias dulkių siurblys
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
12457
175,45 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Lubluelu 202 belaidis vertikaliai veikiantis dulkių siurblys.

Palengvinkite valymą. Belaidis vertikalių dulkių siurblys Lubluelu 202 siūlo išskirtinę 25 kPa siurbimo galią, kad greitai ir efektyviai pašalintų nešvarumus. Jis taip pat turi įmontuotą LED ekraną ir išsiskiria iki 45 minučių veikimo laiku. Tuo pačiu metu jį labai patogu naudoti. Jame taip pat yra papildomų šepečių, kurie padės išvalyti sunkiai pasiekiamus kampus.

Tylus ir efektyvus veikimas

Dabar galite greitai susitvarkyti net su sunkiais nešvarumais. Dulkių siurblys užtikrina įspūdingą siurbimo galią, kuri siekia iki 25 kPa. Dėl šios priežasties jis greitai ir kruopščiai pašalina dulkes, trupinius ir net plaukus. Tuo pačiu įrenginys veikia stebėtinai tyliai – jo garso lygis siekia tik apie 69 dB. Nesijaudinkite, kad jus trikdys erzinantis triukšmas! Taip pat galite rinktis iš 3 siurbimo galios lygių – 8 kPa, 16 kPa arba 25 kPa. Sureguliuokite dulkių siurblio veikimą pagal savo poreikius ir mėgaukitės tvarkingumu!

Specialaus dizaino šepetys

Dulkių siurblyje yra specialiai sukurtas šepetys, kuris puikiai tinka tiek kietoms grindims, tiek kilimams. Jo V formos kotas leidžia ne tik efektyviai pašalinti nešvarumus, bet ir labai lengvai valomas.

Ilgas darbo laikas

Pamirškite apie nereikalingus valymo trukdžius. 202 dulkių siurblys aprūpintas galinga įkraunama baterija (7 x 2200 mAh), todėl gali nepertraukiamai veikti iki 45 minučių. Tai reiškia, kad jis puikiai tiks tiek mažuose, tiek didesniuose butuose! Be to, įrenginio įkrovimas užtruks tik apie 4–5 valandas.

Patikimas filtravimas

Mėgaukitės švariu oru savo namuose ir atsisveikinkite su nemaloniais kvapais siurbdami. 202 siūlo 5 pakopų filtravimo sistemą su HEPA filtru, todėl efektyviai sulaiko net smulkiausias daleles ir apsaugo nuo antrinio užteršimo.

Patogus valdymas

Lubluelu 202 dulkių siurblys aprūpintas 10 centimetrų LED ekranu, kuris suteiks jums svarbiausią informaciją apie jo veikimą. Su jo pagalba galite patogiai patikrinti esamą įkrovimo lygį ir dar daugiau! Be to, įrenginyje yra didelis 0,6 l talpos dulkių konteineris – jo nereikia per dažnai tuštinti.

Pridedami pakaitiniai šepečiai

Pasirūpinkite kiekvienu kampeliu ir plyšiu. Rinkinyje yra keli keičiami šepetėliai, kurie jums tai padės! Plyšio antgalis pravers siurbiant siauras, sunkiai pasiekiamas vietas, pavyzdžiui, sėdynių įdubas. Kita vertus, minkštas šepetys puikiai tiks baldams ir subtiliems paviršiams valyti.

Įtraukta

  • Dulkių siurblys
  • HEPA filtras
  • Naudojimo instrukcija
  • Valymo įrankis
  • Plyšelių šepetys
  • Siena laikiklis
  • Adapteris
  • Minkštas šepetys
  • Reguliuojamas vamzdelis
  • Šepetys su LED apšvietimu

GamintojasLubluelu
Modelis202
Siurbimo galia8 000 Pa / 16 000 Pa / 25 000 Pa
Galingumas220 W
Filtro tipasHEPA H11
Ekranas laikasIki 45 min
Dulkių konteinerio talpa0,6 l
Įkraunama akumuliatoriaus talpa7 x 2200 mAh
Įkrovimo laikasApytiksliai 4–5 val.
Tūris lygisApytiksl. 69 dB
Svoris2,4 kg
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas