Lightning to USB OTG adapteris Joyroom S-H142 SD kortelių skaitytuvas, microSD (balta)
Prekės kodas: 3916494763482

Lightning to USB OTG adapteris Joyroom S-H142 SD kortelių skaitytuvas, microSD (balta)

Prekės kodas: 3916494763482
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1669
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Lightning to USB OTG adapteris su SD / microSD kortelių skaitytuvu Joyroom S-H142

Patobulinkite savo iPhone arba iPad galimybes. 4-in-1 Joyroom S-H142 adapteris leidžia prie įrenginio prijungti atminties kortelę ar USB diską, o su OTG funkcija patogiai naudotis klaviatūra, pele ar mikrofonu. Dėl „plug-and-play“ sistemos gaminį itin lengva naudoti, o dėl kompaktiško dizaino jį lengva transportuoti ir laikyti.

1.jpg

Patogus failų perkėlimas ir naršymas

Adapterio pagalba galite ne tik patogiai peržiūrėti failus planšetėje ar išmaniajame telefone, bet ir per trumpą laiką juos perkelti. Gaminys leis prie iPhone ar iPad prijungti atminties kortelę (SD, micro SD) arba USB diską, o tada atidaryti ir kopijuoti ten saugomas nuotraukas, vaizdo įrašus ar dokumentus. Perdavimo greitis yra iki 60 MB/s. Pastaba: NTFS formato atminties kortelės nepalaikomos.

2.jpg

OTG funkcija – palengvinkite darbą

Kas dar leidžia Joyroom adapteriui palengvinti jūsų darbą? Įrenginys palaiko OTG funkciją, o tai reiškia, kad jos pagalba galite lengvai prijungti klaviatūrą, pelę, skaitmeninį fotoaparatą, ausines ar, pavyzdžiui, mikrofoną prie savo iPhone ar iPad. Dėl to išplėste savo įrangos galimybes ir dar geriau pritaikysite ją savo poreikiams!

4.jpg

Plug&Play

Adapteriu taip pat labai paprasta naudotis. Plug&Play sistemos dėka tereikia jį prijungti prie pasirinkto įrenginio – pamirškite daug laiko reikalaujančią konfigūraciją! Jums taip pat nereikia įdiegti jokios programos. Dabar galite per kelias akimirkas peržiūrėti failus ir palengvinti darbą! Adapteris taip pat leidžia naudotis iPad ar iPhone kraunant – nesijaudinkite, kad įrenginys staiga išsikraus! Be to, aukštos kokybės alavu dengtas varinis kabelis garantuoja neprilygstamą perdavimo stabilumą ir patikimą veikimą.

3.jpg
Prekės ženklas Joyroom
Modelis S-H142
Spalva Balta
Tipas Lightning to USB OTG
Medžiaga (kabelis) TPE
Medžiaga (dėklas) PC + ABS
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas