LED šviestuvų rinkinys Yeelight Beam RGBIC Light Bar
Prekės kodas: 060074

LED šviestuvų rinkinys Yeelight Beam RGBIC Light Bar

Prekės kodas: 060074
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
9900
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

LED šviesų rinkinys Yeelight Beam RGBIC Light Bar

Sukurkite nuostabią atmosferą savo kambaryje ir patirkite nepamirštamų emocijų žaisdami, žiūrėdami filmus ar klausydami muzikos. Tai galite padaryti su Yeelight Beam RGBIC šviesos juostos rinkiniu! Jame yra dvi lempos su adresuojamais LED diodais, leidžiančiais lengvai reguliuoti šviesos spalvą pagal savo pageidavimus. Taip pat galite sinchronizuoti apšvietimą su mėgstamomis dainomis ar įvykiais, vykstančiais monitoriaus ekrane. Įrenginiai suderinami su Apple HomeKit, Google Home, Samsung SmartThings ir Amazon Alexa. Taip pat turite galimybę vieną iš lempų naudoti kaip ausinių stovą.

12Yeelight/YLFWD-0021/7

Milijonai spalvų, iš kurių galima rinktis

Komplekte esančios lempos generuoja šviesą iš 3 pusių – priekio, galo ir apačios. Tai leidžia pasiekti nuostabių vaizdo efektų! Taip pat galite pritaikyti apšvietimo stilių pagal savo pageidavimus – galite rinktis iš iki 16 milijonų atspalvių! Be to, kiekvienas LED diodas gali šviesti skirtinga spalva. Sukurkite nuostabų gradientą arba paruoškite beprotišką spalvų derinį – riboja tik jūsų vaizduotė!

12Yeelight/YLFWD-0021/8

Patobulintas panardinimas

Perkelkite mėgstamų žaidimų ar filmų įvykius už ekrano ribų ir mėgaukitės panardinimu, apie kurį visada svajojote. „Yeelight Beam RGBIC Light Bar“ lempose yra įmontuoti mikrofonai ir naudojama pažangi programinė įranga, leidžianti sklandžiai pritaikyti šviesos spalvą pagal tai, kas vyksta monitoriuje arba televizoriuje. Tam jums nereikia jokių papildomų kamerų ar įrenginių!

12Yeelight/YLFWD-0021/10

Muzikos sinchronizavimas

Ar rengiate vakarėlį namuose? Ar planuojate susitikimą su draugais? Yeelight Beam RGBIC Light Bar LED lempos taip pat puikiai tinka tokioms situacijoms! Galite juos sinchronizuoti su muzika, kad apšvietimo spalva keistųsi grojamų dainų ritmu. Tai puikus būdas sukurti nepakartojamą atmosferą!

12Yeelight/YLFWD-0021/2

Dar lengvesnis valdymas

Valdyti apšvietimą dar niekada nebuvo taip paprasta. Yeelight RGBIC Light Bar LED lempų rinkinys yra suderinamas su Matter komunikacijos standartu, o tai reiškia, kad jis sklandžiai veikia su Apple HomeKit, Google Home, Amazon Alexa ir Samsung SmartThings. Tai leidžia lengvai valdyti jį išmaniuoju telefonu arba balso komandomis! Pridėkite naujus įrenginius prie kasdien naudojamos ekosistemos ir mėgaukitės patogiu jų valdymu – jums nereikės perjungti programų.

12Yeelight/YLFWD-0021/9

Puikus kiekvienoje detalėje

Yeelight Beam RGBIC Light Bar lempos išsiskiria minimalistiniu, šiuolaikišku dizainu. Dėl to jie puikiai papildo beveik bet kurią erdvę – nuo ​​miegamojo ir svetainės iki žaidimų kambarių. Vieną iš jų taip pat galite naudoti kaip stilingą ausinių stovą dėl pridedamo laikiklio.

12Yeelight/YLFWD-0021/11

Dėžutėje

  • Lamp x2
  • Adapteris
  • Ausinių stovas
  • Naudotojo vadovas
  • Maitinimo kabelis
Prekės ženklas Yeelight
Modelis YLFWD-0021
Įvesties srovė 12 V - 1 A
Įtampa, srovė ir vardinė galia (su adapteriu) 100-240 V ~ 50/60 Hz 0,35 A 12 W maks.
Vardinė galia 12 W
Belaidis ryšys Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz, Bluetooth 5.0 BLE
Palaikomos sistemos Android 7.0 ir naujesnės versijos, iOS 16.2 ir naujesnės versijos
Suderinamumas Apple HomeKit, Google Home, Amazon Alexa, Samsung SmartThings, Yandex Alice
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas