LED išmanusis lubų šviestuvas BlitzWill BW-CLT1
Prekės kodas: 026461684537

LED išmanusis lubų šviestuvas BlitzWill BW-CLT1

Prekės kodas: 026461684537
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5457
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Blitzwolf išmanioji lubų lempa

Su 2 režimais Blitzwolf lubinė lempa tinka bet kokiai progai. Balso ir programų valdymas palengvina naudojimą, o minimalistinis dizainas reiškia, kad įrenginys tiks bet kokiam interjerui.

1.jpg

2in1

Priklausomai nuo situacijos, galite pasirinkti įrenginio veikimo režimą. Kai įjungsite pirmąjį režimą, BW-CLT1 užpildys kambarį vienoda šilta šviesa, kol galėsite atsipalaiduoti. Kita vertus, 16 milijonų spalvų RGB režimas puikiai tinka vakarėliams ir susitikimams su draugais. Taip pat galite nustatyti lemputę, kad abu režimai būtų įjungti vienu metu.

2.jpg

Tinkinkite pagal savo poreikius

Blitzwolf įrenginyje yra spalvų temperatūros reguliavimo funkcija, todėl galite ją pritaikyti pagal savo poreikius. Šviesa yra minkšta ir maloni akiai bei nesukelia diskomforto. Be to, galite rinktis iš trijų baltos spalvos. Šilta šviesa idealiai tinka skaitymui, o neutrali spalva padės kasdienėje veikloje. Kita vertus, dienos šviesos spalva pravers dirbant, pavyzdžiui, prie kompiuterio.

3.jpg

Naudokite programą

Naudodami programą galite pasiekti daugybę funkcijų ir nustatymų. Galite įjungti / išjungti šviesas, nustatyti ryškumą ar spalvą ir dar daugiau. Programėlė labai palengvina naudojimą, net nereikia keltis nuo sofos ar būti namuose, užtenka vienas prisilietimas ir viskas. BW-CLT1 suderinamas su BlitzWolf, Smart Life ir Tuya programėle.

4.jpg

Valdymas balsu

Šviestuvas taip pat turi valdymą balsu. Norėdami įjungti arba išjungti lempą, tereikia duoti balso komandą. BW-CLT1 veikia su Amazon Echo ir Google Home.

5.jpg

Dar daugiau galimybių

BW-CLT1 turi daug praktinių funkcijų, kad būtų dar daugiau patogumo. Tvarkaraščio funkcija leidžia nustatyti asmeninį grafiką, kad apšvietimas įsijungtų ir išsijungtų jūsų nustatytu laiku. Be to, programėlė leidžia pasirinkti apšvietimą pagal situaciją, pavyzdžiui, naktį ar per gimtadienį. Tai dar ne viskas! Kadangi programėlė veikia kaip nuotolinio valdymo pultas, visas šviesas galite sujungti į grupes ir valdyti jas vienu metu. Be to, programa įsimena jūsų nustatymus, todėl kai kitą kartą naudosite įrenginį, ji įjungs ankstesnį režimą.

6.jpg

Minimalistinis dizainas

Šviestuvas išsiskiria paprastumu ir tvirtu atlikimu. Akrilo gaubtas tolygiai išsklaido šviesą, o sandari konstrukcija neleidžia vabzdžiams patekti į vidų. Korpusas atsparus deformacijai. Be to, pasukamas laikiklis labai palengvina lempos montavimą.

7.jpg
Prekės ženklas Blitzwolf
Modelis BW-CLT1
Produkto dydis ɸ300 * H32MM
Įėjimo įtampa AC100-240V 50-60Hz
Lumen 2200lm
Spalvų temperatūra 2700-6500K + RGB
Spindulio kampas 135°
Prisijungimas Wi-Fi 2,4GHz
Sertifikavimas CE/RoHS
Medžiaga PMMA + PC + AL
Darbinė drėgmė 0%-80%
Darbo laikas >20000h
Power 32W
LED 78 vnt SMD2835 + 42 vnt SMD5050 RGB
CRI >80
APP control BlitzWolf / Tuya / Smart Life
Suderinamumas Amazon Echo / Google Home
Darbo temperatūra -20°C - + 40°C
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas