LeafCup® Royal White Tea & Cassis 15 vnt.
Prekės kodas: 4006465137707

LeafCup® Royal White Tea & Cassis 15 vnt.

Prekės kodas: 4006465137707
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
904
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 2 - 5*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

ARBATOS LAPELIAI SUPAKUOTI PUODELIUI SKIRTOMIS PORCIJOMIS

„Ronnefeldt“ - vieni seniausių pasaulyje arbatos gamintojų, kurių produkciją renkasi išskirtinės kavinės,  restoranai ir viešbučiai visame pasaulyje.  Kruopščiai atrinktos arbatžolės apdorojamos senuoju tradiciniu būdu – rankomis. Būtent taip užtikrinamas rafinuotas, subtilus ir išskirtinis skonis kuriuo visame pasaulyje ir garsėja šis prekinis ženklas gyvuojantis nuo 1823 metų.

Arbata supakuota į natūralaus pluošto ekologiškus maišelius, pakankamai didelius, kad žolelės turėtų erdvės iki galo išsiskleisti, kad atskleistų savo nepakartojamą skonį ir aromatą. Vienoje pakuotėje yra penkiolika gerai izoliuotų nuo išorės poveikio maišelių.

 

 

Ribotas jubiliejinis leidimas „Royal White Tea & Cassis“ - tai subtili, aromatinga baltoji arbata, su juodųjų serbentų aromatu ir skoniu .Arbata kilusi iš tradicinio Yunnan arbatos auginimo regiono Kinijoje – tai ypatinga vieta, kuri laikoma Kinijos arbatos kultūros lopšiu.  Seniausios  arbatos plantacijos pasaulyje auga derlinguose ir turtinguose dirvožemiuose pietvakariausioje Kinijos Yunnan provincijoje. Šiame originaliame unikalios biologinės įvairovės kraštovaizdyje retos gyvūnų ir augalų rūšys randa optimalias sąlygas. Noble Royal White Tea & Cassis lapai yra  Bai Hao arbatmedžių veislės. Arbatos sodas, kuriame ši arbata klesti, yra 1200 metrų aukštyje kalnuotame Pu-Erh regione. 

Arbata įkvepia, padrąsina, gaivina ir tuo pačiu atpalaiduoja. Mėgaukitės ja, atraskite jums tinkantį skonį ir pažinkite kitą arbatos dimensiją, kurią siūlo gamintojas.

 

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas