Lazerinis kačių antkaklis Cheerble KiTiDOT
Prekės kodas: 030914217299

Lazerinis kačių antkaklis Cheerble KiTiDOT

Prekės kodas: 030914217299
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1989
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Cheerble KiTiDOT lazerinis katės antkaklis

Pažadinkite savo augintinio medžioklės instinktą! Cheerble prekės ženklo antkaklyje yra lazeris, kuris bus jūsų katės žaislas. Gaminys siūlo 3 veikimo režimus, todėl galite pritaikyti jo veikimą pagal savo keturkojo poreikius. Taip pat galite reguliuoti šviesos kampą 45° diapazone. Apykaklė pagaminta iš TPU medžiagos, kuri yra draugiška odai. Jis taip pat reguliuojamas. Jame yra mikro USB prievadas, todėl galite lengvai jį įkrauti.

3.jpg

Inovacijos

Tradiciniai kačių lazeriai reikalauja jūsų veiklos ir sunaudoja jūsų laiką, todėl Cheerble sukūrė KiTiDOT lazerinį antkaklį. Dabar galite dirbti ar atsipalaiduoti, kol jūsų katė pasinėrusi į pramogas. Apykaklė taip pat pagerins jo refleksus ir išlaikys puikią formą.

6.jpg

Pritaikyta jūsų augintiniui

Apykaklė turi 3 veikimo režimus, kuriuos pakeisite tam skirtu jungikliu. Įjungus antkaklį, jis automatiškai įsijungs NORMAL režimu, kurio metu lazeris įsijungs 2 minutėms, o paskui išsijungs ir vėl įsijungs. Mirgėjimo režimu lazeris mirksi labai trumpais intervalais. Nuolatinis režimas leis jūsų augintiniui lengviau sutelkti dėmesį į lazerį. Be to, antkaklis automatiškai išsijungs po 30 minučių.

7.jpg

Reguliuojama funkcija

Antkaklis turi ilgio reguliavimo funkciją, todėl galite jį pritaikyti savo katei. Maksimalus apykaklės ilgis 310 cm. Be to, galite reguliuoti lazerio kampą 45° ir pritaikyti antkaklį pagal savo augintinio pageidavimus.

1.jpg

Patogus įkrovimas

Antkaklėje yra 60 mAh talpos baterija, leidžianti vienu įkrovimu veikti iki 5 valandų. Tačiau, jei reikia, antkaklį galite įkrauti naudodami komplekte esantį mikro USB laidą. Užtrunka tik valandą, kol įrenginys vėl bus paruoštas darbui.

4.jpg

Patogus

Apykaklė pagaminta iš TPU medžiagos, kuri yra draugiška odai ir nesukelia diskomforto. Jis taip pat išsiskiria savo patvarumu ir atsparumu nusidėvėjimui. Išlaikyti švarą taip pat nebus problemų.

5.jpg

Įtraukta

  • apykaklė
  • USB-A į mikro USB įkrovimo laidas
  • naudotojo vadovas
Producer Cheerble
Vardas KiTiDOT Amusing Collar
Modelis C1121
Destiny katės, kaklo skersmuo 200-310 cm
Medžiaga PC, TPU
Matmenys 340 x 35 mm
Svoris 29g
Akumuliatoriaus talpa 60mAh
Įėjimo įtampa 5V / 1A
Lazerio galia ≤1mW
Bangos ilgis 635–670 nm
Spalva juoda
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas