Lašinamasis kavos aparatas HiBREW H12
Prekės kodas: 9-062400
Lašinamasis kavos aparatas HiBREW H12

Lašinamasis kavos aparatas HiBREW H12

Prekės kodas: 9-062400
Lašinamasis kavos aparatas HiBREW H12
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5222
66,10 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

HiBREW H12 užpilamas kavos virimo aparatas

Atraskite puikaus skonio kavą su HiBREW H12 daugiafunkciu kavos virimo aparatu. Šiame „trys viename“ įrenginyje sujungiamas užpilamas kavos virimo aparatas, kavos virimo aparatas ir arbatos virimo aparatas, siūlantis įvairių skonių ir aromatų įvairovę kiekvieną kartą naudojant. Vandens indas su matavimo puodeliu suteikia informaciją, kiek kavos puodelių bus įpilta į puodą, o išimamas piltuvas palengvina lašinamos kavos ruošimą. Aparato apgalvotas dizainas, sumanios funkcijos ir aptakus dizainas puikiai papildo bet kurią virtuvę.

Daugiafunkciškumas ir aukštos kokybės alaus gaminimas

HiBREW H12 yra ne tik užpilamas kavos virimo aparatas, bet ir prietaisas, leidžiantis virti kavą ir arbatą, todėl tai yra idealus pasirinkimas bet kuriam šių gėrimų mėgėjui. Didelio tankio nerūdijančio plieno filtro naudojimas užtikrina subtilų kiekvieno gaminio skonį, o šilumos palaikymo funkcija leidžia mėgautis ilgesnį laiką.

Paprastas valdymas ir lengvas valymas

HiBREW H12 kavos virimo aparatas turi intuityvų valdymą vienu mygtuku, todėl juo naudotis paprasta ir patogu. „Anti-lašėjimo“ funkcija pašalina negražių kavos dėmių ir lašelių problemą, o greito valymo galimybė dar labiau padidina naudojimo patogumą. Be to, puodui naudojamas aukštos kokybės stiklas yra atsparus aukštai temperatūrai, o permatomas piltuvas leidžia lengvai valdyti virimo procesą.

Mėgaukitės kavos aromatas dar ilgesnis

HiBrew užpilamas kavos virimo aparatas yra visiškai saugus naudoti. Išmaniosios funkcijos, tokios kaip automatinis išjungimas po 40 minučių, leis jums ryte paruošti kavą ir ramia galva išeiti iš namų, nesijaudinant, ar nepamiršote išjungti aparato. Greitas vandens pašildymas arba gatavo gėrimo šiltas palaikymas užtikrina, kad jūsų tirpi kava ilgiau išlaikys malonų aromatą ir sodrų skonį.

Įskaičiuota

Kavos virimo aparatas

Nuimamas piltuvas

Nerūdijančio plieno filtras

GamintojasHiBrew
ModelisH12
Vandens bako talpa0,75 l
Vardinė įtampa220-240V 700 W/ 120 V 700 W
Matmenys130 × 220 × 275 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas