LaserPecker 2 pagrindinė versija
Prekės kodas: 9-064565
LaserPecker 2 pagrindinė versija

LaserPecker 2 pagrindinė versija

Prekės kodas: 9-064565
LaserPecker 2 pagrindinė versija
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
86369
1 107,29 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Laserpecker 2 lazerinio graviravimo mašinos pagrindinė versija

LaserPecker 2 yra graviravimo lazeriu mašina, kurioje derinamas našumas, universalumas ir mobilumas. Savo pažangiomis technologijomis ir intuityviu valdymu jis atveria naujas galimybes objektų personalizavimo srityje. Idealiai tinka profesionalams ir mėgėjams, norintiems ištirti lazerinio graviravimo pasaulį. Jis veikia iki 600 mm/s greičiu ir užtikrina neprilygstamą tikslumą.

Graviruokite nuotraukas ir įvairias medžiagas

LaserPecker 2 išsiskiria savo galimybe graviruoti nuotraukas iš albumo ar fotoaparato, todėl naudotojai gali kurti unikalius, asmeninius darbus. Prietaisas gali dirbti su įvairiomis medžiagomis, tokiomis kaip mediena, metalas, oda ar plastikas, todėl tai itin universalus įrankis, idealiai tinkantis įvairiems projektams. „LaserPecker 2“ taip pat išsiskiria suderinamumu su keliomis operacinėmis sistemomis, tokiomis kaip „iOS“, „Android“, „MacOS“ ir „Windows“.

Mobilumas ir našumas

Nepaisant mažo dydžio, „LaserPecker 2“ yra itin galingas. Dėl kompaktiško dizaino jį lengva nešiotis ir galima graviruoti vietose, kurias sunku pasiekti kitais įrenginiais. Elektrinis stovas yra dar vienas graviruotojo privalumas. Tai leidžia tiksliai reguliuoti židinio nuotolį naudojant šoninius mygtukus, o tai padidina graviravimo tikslumą ir kokybę. Be to, galimybė lazerį laikyti norimu kampu leidžia optimaliai prisitaikyti prie graviruoto paviršiaus.

Pažangi lazerio technologija

LaserPecker 2 modelis turi NICHIA lazerinį diodą ir leidžia graviruoti iki 600 mm/s greičiu. Jo gebėjimas dirbti 1K, 1,3K ir 2K raiška leidžia daryti aiškius ir detalius įvairių medžiagų efektus. Įrenginys pasižymi įspūdingu iki 0,025 mm tikslumu, kas garantuoja išskirtinę galutinių gaminių kokybę. Dėl to LaserPecker 2 tinka sudėtingiems ir tiksliems projektams tiek namuose, tiek profesionaliems darbams.

Saugus naudojimas

LaserPecker 2 graviravimo mašina taip pat užtikrins jūsų saugumą naudojant. Jame yra apsauginis dangtelis, apsauga nuo perkaitimo ir pakrypimo. Taip pat galite jį užrakinti slaptažodžiu. Tokiu būdu jums nereikia nieko bijoti! Į komplektą įeina ir specialūs apsauginiai akiniai.

Įspūdingas ilgaamžiškumas

Nebijokite, kad graviravimas mašina atsisakys jus aptarnauti per greitai. Prietaisas išsiskiria maždaug 10 000 valandų tarnavimo laiku ir gali užtikrinti nepertraukiamą iki 168 valandų darbo laiką. Tai reiškia, kad su jo pagalba nesunkiai sukursite daugybę fantastiškų dizainų!

Įtraukta

  • Lazerinis graviruotojas
  • Apsauginis dangtelis
  • Akiniai
  • USB laidas
  • Naudojimo instrukcija

GamintojasLaserPecker
modelisLP2BV
galia5 W
Lazerio tipasNICHIA 450 nm diodas
Maks. graviravimo dydis100 x 100 mm
skyra1K / 1,3K / 2K
Žiūrėjimas greitis3750 mm/sek
graviravimo greitisapytiksl. 6–600 mm/sek
Peržiūros režimaiKvadratinė peržiūra + grafinė peržiūra
Įvestis 12 V 5 A | 100-240 V | 50–60 Hz
Belaidis perdavimasBluetooth 5.0
Palaikomi failų formataiTaikymas: jpg , png, G kodas; Kompiuteris: G kodas, jpg, png, bmp, svg, dfx;
Suderinamos operacinės sistemosAndroid, iOS, Windows, macOS
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas