Laikiklis, telefono stovas Omoton, CA02 (juodas)
Prekės kodas: 062098

Laikiklis, telefono stovas Omoton, CA02 (juodas)

Prekės kodas: 062098
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
947
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Laikiklis, telefono stovas Omoton CA02 (juodas).

Palengvinkite savo kasdienybę su Omoton CA02 stovu. Priedas leidžia reguliuoti aukštį nuo 160 iki 210 mm, taip pat pasvirimo kampą iki 45 laipsnių. Jis išsiskiria suderinamumu su išmaniaisiais telefonais, kurių maksimali įstrižainė yra 7 coliai, o dėl stabilaus dizaino galite būti tikri, kad jūsų įrenginys yra saugus. Jo įdiegimas ir pašalinimas jums nesukels problemų.

Omoton/CA02-Black/7

Pritaikyta pagal jūsų poreikius

Užtikrinkite maksimalų komfortą žiūrėdami filmus ir žaisdami žaidimus! Stovas puikiai tiks kasdieniniam naudojimui. Jis leis patogiai gaminti mėgstamus „YouTube“ patiekalus ar lankyti internetinius užsiėmimus – nebereikės visą laiką laikyti rankose išmaniojo telefono. Dėl reguliuojamo aukščio (160-210 mm) ir pasvirimo kampo (10-45°) galite lengvai pritaikyti jį pagal savo lūkesčius. Stovas ne tik užtikrins optimalią ekrano padėtį, bet ir padės išlaikyti taisyklingą laikyseną, pašalins kaklo skausmą ir raumenų įtampą.

Omoton/CA02-Black/3

Suderinamas

Nereikia jaudintis dėl suderinamumo – „Omoton“ laikiklis tinka daugeliui išmaniųjų telefonų, kurių įstrižainė yra 3,5–7 colių. Ant jo galite lengvai įdėti tokius modelius kaip iPhone 11 Pro, Samsung Galaxy S20 ar Huawei Nexus 6P. Jums net nereikia išimti dėklo – stovas leidžia patogiai naudotis telefonu ne daugiau kaip 19 mm storio dėkle.

Omoton/CA02-Black/1

Įkrovimas be rūpesčių

Dėka kruopščiai apgalvoto stovo dizaino, galėsite laisvai įkrauti ant jo padėtą ​​telefoną. Gaminys turi specialią angą, kuri leis lengvai pasiekti įrenginio įkrovimo prievadą. Silikoninės neslystančios pagalvėlės apsaugo jūsų telefoną nuo subraižymų, taip pat užtikrina reikiamą stabilumą, pašalina riziką, kad jis nuslys jūsų stalo paviršiumi.

Omoton/CA02-Black/6

Tvirta konstrukcija

Stovui gaminti buvo naudojamas aukštos kokybės aliuminio lydinys, pasižymintis dideliu stiprumu ir atsparumu dilimui. Jis turi specialų papildomai pasvertą pagrindą, kuris garantuoja reikiamą stabilumą. Taigi jums nereikės jaudintis, kad apverstumėte stovą! Jo surinkimas ir išmontavimas yra vaikų žaidimas. Sulenkę stovą sėkmingai įsitaisysite į savo kuprinę ir pasiimsite su savimi į kelionę, kad galėtumėte mėgautis patogiu stovu, kad ir kur būtumėte.

Omoton/CA02-Black/4
Gamintojas Omoton
Modelis CA02
Spalva Juoda
Medžiaga Aliuminio lydinys + silikonas
Suderinamumas Išmanieji telefonai, kurių įstrižainė yra 3,5–7 colių
Augtis 160-210 mm
Pagrindiniai matmenys Maždaug 90 x 90 mm
Svoris Maždaug 150 g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas