Laidinis dulkių siurblys INSE I5 (raudonas)
Prekės kodas: 061894

Laidinis dulkių siurblys INSE I5 (raudonas)

Prekės kodas: 061894
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
7200
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

INSE I5 laidinis dulkių siurblys (raudonas)

Palaikykite savo paviršius švarius su INSE I5. Siurblys naudoja 600 W galią ir 18 000 Pa siurbimo galią, todėl efektyviai pašalina įvairius nešvarumus. Komplekte esantys šepečiai palengvina įvairių paviršių valymą, o 1 litro talpos dulkių bakas sumažina ištuštinimo dažnumą. Be to, 5 pakopų filtravimo sistema efektyviai atskiria dulkes nuo oro, o lengva konstrukcija leidžia patogiai valyti užuolaidas, aukštas lentynas ir kt.

Joks purvas nepabėga nuo jo dėmesio

Dulkės, naminių gyvūnėlių plaukai, trupiniai – INSE I5 efektyviai pašalina įvairaus tipo nešvarumus. Jis naudoja 600 W galią ir 18000 Pa siurbimo galią. Be to, jame yra įmontuotas variklis be šepetėlių, veikiantis 16 000 aps./min., užtikrinantis kruopštų nešvarumų pašalinimą ir paviršių švarumą.

Universal Brush

INSE I5 dulkių siurblys yra su plačiu šepečiu, tinkančiu įvairiems paviršiams valyti. Puikiai tinka ant trumpų polių kilimų, medinių grindų, plytelių ir kt. Be to, naudodami specialų jungiklį galite reguliuoti šepečio pluošto aukštį, kad nesubraižytumėte gležnų paviršių.

Įtraukti papildomi priedai

Lengvai nuvalykite įvairius paviršius su pridedamais priedais. Rinkinį sudaro keli priedai skirtingiems valymo poreikiams. Plyšių įrankis palengvina sunkiai pasiekiamų vietų, pvz., kraštų ar siaurų tarpų tarp baldų, valymą. Tuo tarpu šepetys „du viename“ efektyviai ir švelniai pašalina nešvarumus nuo sofų, užuolaidų, stalų, ventiliacijos grotelių ir kt.

Pritaikyta pagal jūsų poreikius

INSE I5 dulkių siurblys sukurtas ne tik efektyviam darbui, bet ir vartotojo patogumui. Dėl lengvos konstrukcijos (apie 3 kg) galima be nuovargio valyti aukštus paviršius, o ištraukiamas vamzdis leidžia reguliuoti ilgį nuo 48 iki 78 cm, atsižvelgiant į individualius poreikius. Be to, maždaug 6 metrų ilgio laidas užtikrina nevaržomą judėjimą, o pridedamas priedų laikiklis palengvina šepetėlio laikymą.

Lengvai prižiūrimas

I5 priežiūra yra be rūpesčių. Komponentus, tokius kaip filtrai ir dulkių bakas, galima nuplauti po tekančiu vandeniu, todėl nereikia leisti pinigų naujoms dalims. Reguliariai valydami dalis galite pailginti gaminio tarnavimo laiką ir padidinti jo efektyvumą.

Paketo turinys

  • Dulkių siurblys
  • Filtras
  • Plyšio įrankis
  • 2-in-1 šepetys
  • Priedų laikiklis
  • Naudotojo vadovas

Gamintojas INSE
Modelis I5
Spalva Raudona
Vardinė galia 600 W
Variklis DC, be šepetėlių, 16000 aps./min.
Siurbimo galia 18000 Pa
Dulkių bako talpa 1l
Svoris apytiksliai 3 kg
Triukšmo lygis 80 dB
Kabelio ilgis apytiksliai 6 m
Vamzdžio ilgio reguliavimas 48 - 78 cm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas