Laidinis dulkių siurblys INSE I5
Prekės kodas: 057133

Laidinis dulkių siurblys INSE I5

Prekės kodas: 057133
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5925
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

INSE I5 vertikalus dulkių siurblys

Pasirūpinkite švariais paviršiais su INSE I5. Vertikalus dulkių siurblys naudoja 600 vatų galią ir 16 000 Pa siurbimo galią, kad efektyviai susitvarkytų su visų rūšių nešvarumais. Pridedami šepečiai leidžia lengvai valyti įvairaus tipo paviršius, o 1 litro talpos dulkių konteineris sumažina jo ištuštinimo dažnumą. Negana to, 5 pakopų filtravimo sistema efektyviai atskiria dulkes nuo oro, o lengvas įrenginio dizainas leidžia patogiai išsiurbti užuolaidas, aukštas lentynas ir kt.

INSE/I5/3

Joks purvas nepalieka dėmesio

Dulkės, plaukai, plaukai, trupiniai – INSE I5 efektyviai pašalina visų rūšių nešvarumus. Jis naudoja 600 W galią ir 16000 Pa siurbimo jėgą. Be to, jame yra įmontuotas variklis be šepetėlių, veikiantis 34 000 aps./min. Taigi galite būti tikri, kad jis kruopščiai pašalins nešvarumus, palikdamas paviršių švarų.

INSE/I5/6

Universalus šepetys

Dulkių siurblys INSE I5 aprūpintas plačiu šepečiu, kuriuo galėsite valyti įvairaus tipo paviršius. Puikiai tiks ant kilimų su trumpu pluoštu, medinėms grindims, plytelėms ir pan. Be to, naudodami specialų jungiklį galite reguliuoti šepečio pluošto aukštį, atsižvelgdami į savo poreikius. Šis sprendimas taip pat neleidžia subraižyti gležnų paviršių.

INSE/I5/5

Įtraukti papildomi priedai

Siurbkite visų rūšių paviršius be trukdžių. Rinkinį sudaro keli priedai, kuriuos galite naudoti priklausomai nuo valomos vietos. Plyšių šepečiu lengva išsiurbti sunkiai pasiekiamus paviršius, pavyzdžiui, kraštus ar siaurus tarpus tarp baldų. Kita vertus, šepetys „du viename“ efektyviai, tačiau švelniai pašalina nešvarumus nuo sofos, užuolaidų, stalo, ventiliacijos angų ir kt.

INSE/I5/7

Pritaikyta pagal jūsų poreikius

INSE I5 dulkių siurblys skirtas ne tik efektyviam darbui, bet ir patogumui. Lengva konstrukcija (apie 3 kg) leidžia valyti aukštus paviršius nesijaučiant nuovargiu, o ištraukiamas vamzdis leidžia reguliuoti jo ilgį nuo 48 iki 78 cm. Tai leidžia kiekvienam pritaikyti jį pagal savo poreikius. Be to, maždaug 6 m ilgio laidas nevaržys jūsų judesių, o komplekte esanti rankena leidžia lengvai laikyti šepečius.

INSE/I5/4

Jums bus lengva išlaikyti švarą

I5 priežiūra nesukels jums problemų. Tokius dulkių siurblio komponentus kaip filtrus ir dulkių talpyklą galite išplauti po tekančiu vandeniu. Taigi jums nereikės leisti pinigų naujiems komponentams. Reguliariai valydami dalis prailginsite gaminio tarnavimo laiką ir padidinsite jo efektyvumą.

INSE/I5/2

Įtraukta

  • dulkių siurblys
  • filter
  • plyšių šepetys
  • 2 viename šepetys
  • priedų laikiklis
  • instrukcijų vadovas
Gamintojas INSE
Modelis I5
Vardinė galia 600 W
Variklis DC, be šepetėlių, 34000 aps./min
Siurbimo jėga 16000 Pa
Dulkių bako talpa 1l
Svoris apytiksliai 3 kg
Triukšmo lygis 80 dB
Kabelio ilgis apytiksliai 6 m
Reguliuojamas vamzdelio ilgis 48 - 78 cm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas