Laidinės ausinės Vipfan M14, USB-C, 1,1 m (baltos)
Prekės kodas: 036857638455

Laidinės ausinės Vipfan M14, USB-C, 1,1 m (baltos)

Prekės kodas: 036857638455
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
584
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Vipfan M14 į ausis įdedamos ausinės

Užtikrinkite puikią garso kokybę, kai klausotės muzikos ar kalbate telefonu. „Vipfan M14“ ausinės turi 9 milimetrų tvarkykles ir turi įmontuotą aukščiausios klasės HD mikrofoną. Jie taip pat itin patogūs, su nuotolinio valdymo pulteliu, integruotu į kabelį, kad būtų lengviau valdyti. Be to, USB-C jungtis leidžia prijungti juos prie populiariausių įrenginių.

2.jpg

Patobulinta iki galo

Ausinės yra nepaprastai patogios ir puikiai priglunda prie ausų. Kartu jie prisistato tikrai stilingai ir moderniai. Jų statybai buvo naudojamos aukštos kokybės medžiagos, o tai reiškia jų ilgaamžiškumą. Be to, slankioji sagtis padeda išvengti laido įsipainiojimo. Ausinės taip pat turi oksidacijai atsparią USB-C jungtį, todėl jos suderinamos su daugeliu išmaniųjų telefonų, planšetinių kompiuterių ar nešiojamųjų kompiuterių modelių.

1.jpg

Aukštos kokybės garsas

Vipfan M14 leis mėgautis puikia garso kokybe tiek klausantis muzikos, tiek skambinant telefonu. Šiuolaikinės 9 mm tvarkyklės užtikrina puikų tonų balansą, detalių gausą ir aiškų, natūralų garsą. Atraskite savo mėgstamas dainas iš naujo!

4.jpg

Papildomi patogumai

Mėgaukitės patogiu ausinių naudojimu. M14 komplektuojamas su į kabelį integruotu nuotolinio valdymo pulteliu, kuriuo, pavyzdžiui, galite lengvai reguliuoti garsumą. Taip pat yra moderniausias HD mikrofonas, kuris leis laisvai kalbėtis telefonu. Tai puikiai užregistruos jūsų balsą ir suteiks pasitikėjimo, kad kitas asmuo jus išgirs be jokių problemų.

7.jpg
Prekės ženklas Vipfan
Vardas Sunkios žemųjų dažnių stereofoninės ausinės
Modelis M14
Spalva Balta
Tipas Į ausį
Vairuotojas 9mm
Sąsaja USB-C
Medžiaga TPE
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas