Laidinės ausinės Mcdodo HP-3500 (juodos)
Prekės kodas: 057547

Laidinės ausinės Mcdodo HP-3500 (juodos)

Prekės kodas: 057547
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
843
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Laidinės ausinės Mcdodo HP-3500 (juodos)

Leiskite savo mėgstamoms dainoms patobulinti kiekvieną jūsų dienos akimirką. „Mcdodo HP-3500“ į ausis įdedamos ausinės užtikrina išskirtinę garso kokybę su 10 milimetrų garsiakalbiais ir yra neįtikėtinai patogios. Juose yra integruotas nuotolinio valdymo pultas, kad būtų lengva valdyti, o integruotas mikrofonas leidžia skambinti be rūpesčių. Šios ausinės taip pat išsiskiria stilingu dizainu, įkvėptu vinilinių plokštelių, ir plačiu suderinamumu. 3,5 mm jungtis užtikrina sklandų ryšį su išmaniuoju telefonu, nešiojamuoju kompiuteriu ir kt.

McDodo/HP-3500/2

Aukštos kokybės garsas

Atraskite mėgstamas dainas dar geresne kokybe. Šiose ausinėse yra 10 mm tvarkyklės ir pažangus lustas, leidžiantis užtikrinti sodrų stereo garsą, aiškų garsą ir tobulą harmoniją. Galingi žemieji dažniai, ryškūs vidutiniai tonai ir ausiai malonūs aukšti tonai – visa tai leis iš naujo atrasti muzikos magiją!

McDodo/HP-3500/11

Įtaisytasis mikrofonas

Šios ausinės taip pat leidžia skambinti arba bendrauti su kitais žaidėjais žaidžiant internetinius žaidimus. Juose yra sumontuotas aukštos kokybės mikrofonas, kuris tiksliai fiksuoja jūsų balsą ir užtikrina, kad jūsų pokalbiai būtų aiškūs ir girdimi beveik bet kurioje situacijoje dėl pažangios MEMS technologijos.

McDodo/HP-3500/9

Apgalvotas dizainas

Klausykite muzikos ilgą laiką be diskomforto. Šios ausinės yra labai patogios ir nedarys nemalonaus spaudimo. Jie taip pat užtikrina triukšmo izoliaciją nuo išorinių garsų. Varinis kabelis užtikrina stabilų signalo perdavimą, garantuojantį švarų garsą, o patvarus kabelis yra atsparus lenkimui, tempimui ir pažeidimams. Integruotas nuotolinio valdymo pultas leidžia lengvai valdyti ausines, pavyzdžiui, reguliuoti garsumą, pristabdyti atkūrimą arba praleisti dainas.

McDodo/HP-3500/6

Prekės ženklas Mcdodo
Modelis HP-3500
Spalva Juoda
Sąsaja 3,5 mm DC
Vairuotojas 10mm
Varža 32 ±15 %
Svoris 16g
Ausų galiukų dydis S / M / L
Medžiaga Aliuminio lydinys + nailonas
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas