Laidas iš USB-C į USB-C Mcdodo CA-7132, 100 W, 1,2 m (juodas)
Prekės kodas: 061029

Laidas iš USB-C į USB-C Mcdodo CA-7132, 100 W, 1,2 m (juodas)

Prekės kodas: 061029
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1029
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Kabelis iš USB-C į USB-C Mcdodo CA-7132, 100 W, 1,2 m (juodas)

Padidinkite savo darbo efektyvumą. USB-C į USB-C laidas Mcdodo CA-7132 leidžia greitai įkrauti iki 100 W galios ir perduoti failus iki 10 Gb/s greičiu. Jis taip pat palaiko didelės raiškos 4K vaizdų rodymą. Jis išsiskiria tvirta, patvaria konstrukcija ir plačiu suderinamumu – veiks su populiariausiais išmaniųjų telefonų, planšetinių kompiuterių ir nešiojamųjų kompiuterių modeliais.

Perkelkite failus akimirksniu

Pamirškite ilgai laukti, kol reikalingi failai pasieks savo tikslą. „Mcdodo“ laidas leidžia perduoti duomenis iki 10 Gb/s greičiu, todėl galite greitai išsiųsti visas reikalingas nuotraukas, dokumentus ir net vaizdo įrašus.

Aukštos kokybės vaizdas

Ar norite rodyti vaizdus iš savo išmaniojo telefono ar nešiojamojo kompiuterio didesniame ekrane? Jokių problemų – laidas palaiko 4K skiriamąją gebą su 60 Hz atnaujinimo dažniu. Taigi galite mėgautis neįtikėtinu detalių sodrumu ir ryškiomis, skirtingomis spalvomis! Tai puikus sprendimas, jei norite, pavyzdžiui, žiūrėti kitą serialo seriją arba dirbti su vaizdo redagavimu.

Greitas įkrovimas

Kabelis suteikia iki 100 W galią ir palaiko PD 3.1 greitąjį įkrovimą. Tai leidžia greitai įkrauti planšetinį kompiuterį, telefoną ar net nešiojamąjį kompiuterį! Be to, įmontuotas E-Marker lustas protingai reguliuoja srovės intensyvumą ir įtampą pagal prijungto įrenginio reikalavimus, todėl jums nereikės jaudintis dėl jo saugumo.

Tvirta konstrukcija

Įsigykite laidą, kuris jums tarnaus daugelį metų. CA-7132 modelyje sumontuoti aliuminio lydinio elementai, kurie suteikia jam patvarumo ir atsparumo korozijai. Be to, nailoninis pintas dangtelis apsaugo jį nuo pažeidimų ir neleidžia susipainioti, o sustiprinta variu dengta viela ir specialus ekranavimas užtikrina stabilų perdavimą, greitesnį įkrovimą ir didesnį atsparumą trukdžiams.

Gamintojas Mcdodo
Modelis CA-7132
Spalva Juoda
Tipas USB-C į USB-C
Maitinimas Iki 100W
Dabartinis Iki 5A
Palaikoma rezoliucija 4K / 60 Hz
Perdavimo greitis Iki 10 Gb/s
Medžiaga Aliuminio lydinys + nailonas
Kabelio ilgis 1,2m
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas