Laidas iš USB-C į USB-C Baseus Free2Draw, PD, 100 W, 1 m (mėlynas)
Prekės kodas: 057663

Laidas iš USB-C į USB-C Baseus Free2Draw, PD, 100 W, 1 m (mėlynas)

Prekės kodas: 057663
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
985
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus Free2Draw USB-C prie USB-C kabelis, PD, 100W, 1m (baltas)

Baseus Free2Draw yra 1 m ilgio kabelis su dviem USB-C jungtimis, kurios patogiai įtraukiamos į korpusą, taupant naudotojų laiką ir nusivylimą jį išpainiojus. Be to, jis leidžia greitai įkrauti 100 W galia – pilnai Nintendo Switch įkrovimas trunka tik 2,5 valandos, iPad Pro 11" – per 2,4 valandos, o MacBook Pro 16 – tik 2 valandas. Dėl kompaktiškų kabelio korpuso matmenų jis yra neįtikėtinai nešiojamas – galite lengvai susidėti kelnių kišenėje, rankinėje ar kuprinėje.

Greitas PD 100W įkrovimas

Baseus Free2Draw laidas palaiko Power Delivery (PD) technologiją su 100 W galia, užtikrinančia itin greitą jūsų įrenginių įkrovimą. „Nintendo Switch“ įkrovimas iki pilno pajėgumo trunka tik 2,5 valandos, „iPad Pro 11“ – 2,4 valandos, o „MacBook Pro 16“ – tik 2 valandas. Ši funkcija būtina keliaujantiems žmonėms, kurie neturi laiko laukti, kol įrenginiai bus įkrauti.

Patogus ištraukiamas mechanizmas

Unikalus ištraukiamas korpusas žymiai supaprastina kabelio naudojimą, neleidžia susipainioti ir nepažeisti. Dėl šio sprendimo kabelis visada išlieka tvarkingas ir paruoštas naudoti, o tai ypač svarbu tiems, kurie dažnai jį nešiojasi keliaudami.

Kompaktiškas dydis

Dėl mažų kabelio korpuso matmenų (60,7 mm skersmens ir 28,8 mm aukščio) jį itin lengva transportuoti. Jis gali lengvai tilpti į kelnių kišenę, rankinę ar kuprinę, visada pasiekiamas, kai reikia.

Patvarumas ir atsparumas

Kabelis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų: PC ir TPE, užtikrinančio jo ilgaamžiškumą ir atsparumą pažeidimams. Baltas korpusas taip pat suteikia elegancijos.

Didelis duomenų perdavimo greitis

Baseus Free2Draw siūlo 480Mbps duomenų perdavimo greitį, todėl tai puikus įrankis greitai perkelti failus iš vieno įrenginio į kitą. Tai esminė savybė profesionalams ir technologijų entuziastams, kuriems reikalingas patikimas ir efektyvus duomenų perdavimo kabelis.

 

Specification

BrandBaseus
SpalvaBalta
MedžiagaPC, TPE
SvorisApytiksl. 250 g
PowerPD 100W
Duomenų perdavimo greitis480_10_1018Mb_1018Mb įtempiai60,7 (skersmuo) x 28,8 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas