Kuprinė PolarPro Boreal 50L (juoda)
Prekės kodas: 035197

Kuprinė PolarPro Boreal 50L (juoda)

Prekės kodas: 035197
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
52300
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

PolarPro Boreal 50L kuprinė

Kuprinė skirta atšiaurioms oro sąlygoms. Galite sėkmingai susikrauti reikiamą įrangą ir išvykti į fotosesijas lauke. Jis išsiskiria didele talpa ir tvirtu atlikimu. Įvairių dydžių kišenėse ir skyriuose tilps jūsų fotoaparatas, jo priedai ir daug daugiau. Jame taip pat yra speciali kišenė nešiojamam kompiuteriui, o diržas ant klubų ir papildomos rankenos šonuose suteikia komforto.

Tvarus

Boreal 50L pasiimkite su savimi į bet kurią ekspediciją. Kuprinė buvo sukurta iš storos ir vandeniui bei pažeidimams atsparios medžiagos, todėl galite būti tikri, kad viduje esantys įrenginiai nebus pažeisti. Negana to, kuprinės siūlės ir dirželiai buvo išbandyti dėl patvarumo – jos keliamoji galia siekia 45 kg. Taigi į jį galėsite sėkmingai supakuoti fotoaparatą, objektyvus, priedus ir papildomą įrangą.

02PolarPro/BREL-50L-BLK/2

Talpi

Kuprinėje yra pagrindinis 30 l talpos skyrius. Jame esantys 11 mm storio aksominiai skyreliai leidžia saugiai laikyti įvairių tipų kameras, priartinančius objektyvus ir kt. Boreal 50 l taip pat siūlo kišenę nešiojamam kompiuteriui, pavyzdžiui, 16" MacBook Pro, ir suvyniojamą kišenę su 15 l talpos - joje tilps pirštinės, megztinis, striukė ir kt. Be to, mažesnės kišenės leidžia susidėti raktus, dokumentus, išmanųjį telefoną ir daug daugiau. 02PolarPro/BREL-50L-BLK/11

Gamintojas PolarPro
Modelis BREL-50L-BLK
Spalva juoda
Talpa 50 l
Medžiaga P600D Galaxy FM, DWR, aksominis
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas