Kuprinė PGYTECH, skirta DJI Ronin 4D (juoda)
Prekės kodas: 056054

Kuprinė PGYTECH, skirta DJI Ronin 4D (juoda)

Prekės kodas: 056054
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
32900
Paskutinė prekė

Garantija 
0 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

PGYTECH kuprinė, skirta DJI Ronin 4D (juoda)

PGYTECH kuprinė yra esminė priemonė kiekvienam filmų kūrėjui, kuris vertina komfortą, saugumą ir funkcionalumą dirbant su Ronin 4D. Kruopščiai suprojektuota konstrukcija leidžia saugiai laikyti visą Ronin 4D rinkinį ir kitus reikalingus priedus. Reguliuojamas kaklo dirželis su greitai atsegama sagtimi leidžia patogiai pakabinti kardaną, užtikrinantį maksimalų komfortą ir mobilumą lauke. Jis pagamintas iš vandeniui atsparios PU medžiagos, užtikrinančios patikimą jūsų įrangos apsaugą nuo nepalankių oro sąlygų.

PGYTECH/P-CB-245/4

Sukurta DJI Ronin 4D

Specialūs skyreliai kuprinės viduje padės sutvarkyti erdvę ir išlaikyti tvarką – kuprinėje nesunkiai tilps DJI Ronin 4D rinkinys, baterijos, papildomi lęšiai ir daug daugiau. Be to, speciali „Beetle Camera Blip“ rankena leidžia stabiliai pritvirtinti pagrindinį „Ronin 4D“ korpusą, todėl išvengiama žalos transportavimo metu. Papildoma kišenė priekiniame atvarte leidžia laikyti įvairius smulkius daiktus, pavyzdžiui, laidus ar atminties korteles, o speciali kišenė išmaniajam telefonui ant kairiojo peties dirželio užtikrina, kad visada turėtumėte jį po ranka.

PGYTECH/P-CB-245/1

Rūpinimasis komfortu

PGYTECH kuprinė sukurta taip, kad suteiktų jums maksimalų komfortą ilgą laiką filmavimo aikštelėje. Puikiai prisitaiko prie natūralios nugaros formos, o dėl specialaus tinklelio užtikrina efektyvų vėdinimą, užkertant kelią prakaitavimui. Pečių dirželiai iš EVA putų garantuoja dar didesnį komfortą, o papildomi dirželiai ir nuimamas krūtinės diržas paskirsto svorį tolygiai, atleidžiant stuburą.

PGYTECH/P-CB-245/7

Ruoštas bet kokiam iššūkiui

Dabar galite būti tikri, kad jūsų įranga yra saugi bet kurioje situacijoje! Iš vandeniui atsparios PU medžiagos kuprinė užtikrina Jūsų įrangos apsaugą beveik bet kokiomis sąlygomis – atlaiko net stiprų lietų. Be to, specialiai sustiprinta ir dilimui atspari medžiaga apačioje garantuoja ilgalaikį patvarumą net ir intensyviai naudojant.

PGYTECH/P-CB-245/2

Gamintojas PGYTECH
Modelis P-CB-245
Spalva Juoda
Medžiaga POLY + PU
Svoris 2,38 kg
Matmenys 520 x 320 x 215 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas