Kuprinė PGYTECH OneMo FPV 30L (Space Black)
Prekės kodas: 056048

Kuprinė PGYTECH OneMo FPV 30L (Space Black)

Prekės kodas: 056048
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
26000
Prekė sandelyje

Garantija 
0 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

PGYTECH OneMo FPV 30L fotografijos kuprinė (juoda)

Ar esate profesionalus fotografas, mėgstantis fotografuoti lauke? PGYTECH OneMo FPV kuprinė yra atsakymas į jūsų poreikius! Dėl 30 l talpos galite lengvai sutalpinti visą savo fotografavimo įrangą, o apgalvotas dizainas užtikrina greitą ir patogią prieigą prie visos jūsų įrangos. Jame yra specialūs skyriai ir daugybė kišenių, padedančių išlaikyti tvarką. Jis yra neįtikėtinai patvarus, todėl tinka net ir sunkiausiems fotografavimo iššūkiams.

PGYTECH/P-CB-118/1

Visa jūsų įranga vienoje vietoje

Nebereikia rinktis, ką pasiimti su savimi – dabar viskas telpa vienoje kuprinėje! Šioje 30 litrų talpos kuprinėje lengvai tilps keli bepiločiai orlaiviai, nuotolinio valdymo pultai, akiniai ir krepšys saugiam akumuliatorių laikymui. Siekiant dar labiau pagerinti organizavimą, kuprinėje yra pritaikomi skyriai, leidžiantys visiškai valdyti jos vidaus išdėstymą, pritaikytą jūsų individualiems poreikiams.

PGYTECH/P-CB-118/2

Gerai apgalvotas dizainas

Kuprinė sukurta taip, kad būtų patogu pasiekti savo įrangą. Pagrindiniame skyriuje galite susidėti įrangą plokščiai, todėl lengvai pasieksite priedus, net ir tuos, kurie yra kuprinės apačioje. Priekiniame atvarte yra lankstūs dirželiai, skirti saugiai pritvirtinti dronus. Be to, naujoviškas kuprinės dizainas leidžia lengvai išimti įrangą iš pagrindinio skyriaus, nereikia nuimti dronų nuo priekinio atvarto.

PGYTECH/P-CB-118/5

Dėmesys detalėms

PGYTECH OneMo FPV kuprinė sukurta atsižvelgiant į smulkiausias detales. Jame yra daug praktiškų kišenių, kurios puikiai tinka smulkiems priedams, tokiems kaip atminties kortelės, antenos, laidai ir kt., laikyti. Priekiniame atvarte yra jūsų dronui skirta nusileidimo aikštelė, o kairėje kišenėje galite saugiai laikyti išmanųjį telefoną. Kuprinėje taip pat rasite skirtą vietą nešiojamam kompiuteriui ir diskretišką kišenę AirTag.

PGYTECH/P-CB-118/6

Sukurta jūsų patogumui

Užtikrinkite savo komfortą ilgų ekspedicijų ir fotografavimo sesijų metu! OneMo FPV kuprinė puikiai prisitaiko prie jūsų nugaros formos ir puikiai vėdina, neleidžia kauptis prakaitui. Jame yra nuimamas krūtinės diržas ir papildomi dirželiai, kurie stabilizuoja kuprinę ir tolygiai paskirsto svorį, sumažindami stuburą. Be to, specialiai suprojektuoti EVA putų pečių dirželiai suteikia dar didesnį komfortą.

PGYTECH/P-CB-118/4

Pasiruošę bet kokiems nuotykiams

Ši kuprinė pagaminta naudojant aukštos kokybės medžiagas ir padengta specialiu PU sluoksniu, todėl yra ypač patvari. Jis taip pat yra atsparus vandeniui, todėl lietus nekels rūpesčių. Be to, kuprinės užtrauktukai yra kruopščiai sukurti, kad padidintų saugumą ir trukdytų pašaliniams asmenims pasiekti jūsų įrangą.

PGYTECH/P-CB-118/3

Į paketą

  • Kuprinė x1
  • Skyriai x8
  • Baterijos krepšys x1
  • Valdymo lazdelės apsaugos x2
  • Priedų dirželis x2
  • Krūtinės diržas x1
  • Klubų diržas x1
  • Skyriaus tvirtinimo dirželis x4
Gamintojas PGYTECH
Modelis P-CB-118
Spalva Juoda
Medžiaga POLY+PU
Svoris Be skyrių: 2,4 kg
Su skyreliais: 2,8 kg
Matmenys 500 x 380 x 230 mm
Talpa 30 L
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas