Kuprinė PGYTECH OneGo Air 25L (obsidijos juoda)
Prekės kodas: 4176372459121

Kuprinė PGYTECH OneGo Air 25L (obsidijos juoda)

Prekės kodas: 4176372459121
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
15300
Prekė sandelyje

Garantija 
0 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

PGYTECH OneGo Air 25L foto kuprinė (juoda)

PGYTECH OneGo Air 25L nuotraukų kuprinė puikiai tinka įvairioms reikmėms, pavyzdžiui, kelionėms ir darbui. Kuprinėje yra daug skyrių, kurie leis jums patogiai pasiekti savo turtą ir protingai sutvarkyti erdvę. Jis atsidaro beveik iš visų pusių, todėl mėgausitės lengvu priėjimu prie visų savo daiktų. Dar daugiau – užtrauktukai garantuoja veiksmingą apsaugą nuo vagysčių. Gaminys ne tik funkcionalus, bet ir labai stilingas. Leiskitės į kelionę su OneGo Air!

5.jpg

Pasiimkite su savimi viską, ko reikia

OneGo Air kuprinės dizainas reiškia, kad jūs neturite savęs riboti ir galite patogiai pasiimti su savimi reikiamą įrangą. Iki 25 litrų talpos kuprinėje yra skyrius nešiojamam kompiuteriui ir iPad, taip pat mažesni skyriai ir kišenės saugiai ir patogiai laikyti savo reikmenis, priedus ir smulkmenas. Kuprinėje yra specialiai sukurtos kišenės baterijoms ir skyrius buteliukui. Netgi galite lengvai perkelti sulankstytą trikojį, pritvirtindami jį dirželiais.

2.jpg

Pritaikykite kuprinę pagal savo poreikius

Modulinis dizainas ir pritaikomas interjeras leidžia reguliuoti erdvę kuprinėje pagal jūsų situaciją. Be to, šoninės kišenės leidžia greitai pasiekti reikalingus daiktus. Prireikus kuprinės priekį galite visiškai atidaryti. Kadangi nesunkiai atidarysite ir jo šonus, galite akimirksniu pasiekti fotoaparatą ir padaryti unikalią nuotrauką. Su OneGo Air viskas, ko jums reikia, yra po ranka!

8.jpg

Neprilygstamas vartotojo patogumas

Kuriant OneGo Air, dėmesys buvo skiriamas ne tik funkcionalumui, bet ir patogumui. Magnetinis užsegimas leidžia efektyviai atidaryti ir uždaryti kuprinę. Taip pat galite lengvai pritvirtinti prie lagamino ar kelioninio krepšio. Jo svoris tik 1,55 kg, todėl tai nebus bereikalinga našta. Platūs kuprinės pečiai ir papildomas dirželis, leidžiantis jas susegti, suteikia stabilumo ir komforto jausmą.

4.jpg

Aukštos kokybės medžiagos

Produktas yra atsparus vandeniui ir galite be rūpesčių pasiimti į kelionę į kalnus. Jis buvo sukurtas iš patvarių ir dėvėjimuisi atsparių medžiagų, tokių kaip PU, todėl yra tvirtas ir naudosite ilgai. Kuprinės nugarėlė pagaminta iš EVA medžiagos, todėl ją patogiau nešiotis. Saugiai ir patogiai laikykite savo daiktus OneGo Air!

Apima:

  • Kuprinė x1
  • Priedų dirželis x2
  • Tilto dirželis x1
Gamintojas PGYTECH
Modelis P-CB-063
Spalva Juoda
Talpa 25 l
Išoriniai matmenys 470 x 380 x 200 mm
Svoris maždaug 1,55 kg
Medžiaga PU dengtas poliesteris, EVA
Kėlimo galia 12 kg (maks.)
Suderinamumas MacBook Pro 16" / žaidimų nešiojamasis kompiuteris 15,6" / iPad Pro 12,9" / DJI Mavic / DJI Air / DJI Mini / DSLR ir MILC fotoaparatai ir vaizdo kameros.
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas