Kuprinė PGYTECH OneGo Air 20L (Obsidian Black)
Prekės kodas: 9-040223

Kuprinė PGYTECH OneGo Air 20L (Obsidian Black)

Prekės kodas: 9-040223
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
12391
154,88 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

PGYTECH OneGo Air 20L foto kuprinė (juoda)

OneGo Air puikiai tiks ne tik fotosesijoms, bet ir kelionėms ar darbui. Jame yra 20 l talpos, jame yra daug skyrių ir kišenių, kad galėtumėte susidėti reikalingą įrangą ir priedus. Prie gaminio taip pat tilps nešiojamas ir planšetinis kompiuteris. Be to, aukštos kokybės medžiagų gamyba užtikrina ilgaamžiškumą ir apsaugo nuo pažeidimų.

8.jpg

Talpi

Į PGYTECH OneGo Air kuprinę galite sutalpinti viską, ko reikia. Jo talpa yra 20 litrų, todėl galėsite sėkmingai laikyti fotoaparato įrangą, nešiojamąjį kompiuterį, planšetinį kompiuterį, droną ir jo valdymo kamerą ar atsargines baterijas. Be to, jame yra kišenės stovui, vandens buteliui ir dokumentams. Taip pat rasite skyrių kuprinės vietai sutvarkyti ir jos tvarkingumui palaikyti.

10.jpg

Greita ir patogi prieiga prie supakuotų daiktų

OneGo Air suteikia jums tiesioginę prieigą prie supakuotų daiktų. Galite visiškai atidaryti kuprinės priekį ir pasiekti visą jos turinį. Be to, šoninis užtrauktukas leis greitai atidaryti kuprinę ir išimti fotoaparatą – nereikės jaudintis, kad prarasite tobulą kadrą.

9.jpg

Lengvas ir ergonomiškas

Pasiimkite OneGo Air su savimi į ilgą kelionę ir mėgaukitės naudojimo patogumu. Kuprinė sveria vos 1,3 kg, todėl jums nereikės jaudintis dėl nuovargio ar diskomforto. Be to, EVA komponentai sumažina spaudimą nugarai ir padidina komfortą. Be to, platūs dirželiai puikiai dera su dauguma fotoaparato laikiklių. Taip pat rasite papildomą priekinį diržą.

7.jpg

Tvirta konstrukcija

OneGo Air sukurtas taip, kad tarnautų jums kuo ilgiau. PU plastiko apdaila apsaugo nuo vandens ir įbrėžimų, todėl galite naudoti bet kokiomis sąlygomis. Be to, papildomi dirželiai leidžia jį pritvirtinti prie lagamino, kad būtų patogiau transportuojant. Neperšlampami YKK užtrauktukai apsaugo viduje esančią įrangą nuo užtvindymo, o viršutinį skyrių galite atidaryti arba uždaryti akimirksniu.

5.jpg

Įtraukta

  • kuprinė
  • skyriai x5
  • papildomi dirželiai x3
Gamintojas PGYTECH
Vardas OneGo Air
Modelis P-CB-060
Spalva juoda
Medžiaga POLY+PC
Talpa 20 l
Svoris 1,30 kg + 0,16 kg (skyriai)
Matmenys 440 x 350 x 190 mm
Didžiausia apkrova 12 kg
Tinka 16" nešiojamieji kompiuteriai, 12,9" planšetiniai kompiuteriai
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas