Kuprinė 25L K&F Concept Alpha
Prekės kodas: 9-063087
Kuprinė 25L K&F Concept Alpha

Kuprinė 25L K&F Concept Alpha

Prekės kodas: 9-063087
Kuprinė 25L K&F Concept Alpha
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
9080
110,73 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

K&F Concept Alpha 25L foto kuprinė

K&F Concept Alpha kuprinė 25L yra ne tik aptakus ir modernus sprendimas bet kuriam fotografui, bet, svarbiausia, tai funkcionalus ir apgalvotas įrankis, kuris veiks bet kokiomis sąlygomis. Iš kokybiškų medžiagų pagamintoje kuprinėje tilps dvi kameros, keturi objektyvai, 15,6 colio nešiojamas kompiuteris, 12,9 colio planšetė, trikojis ir reikalingi priedai, taip pat asmeniniai daiktai, tokie kaip drabužiai ar rankšluostis. Tai patikimas draugas bet kokiam fotografiniam nuotykiui!

Jūsų poreikiams pritaikyta erdvė

Dėka reguliuojamų, išimamų skyrių, galite pritaikyti kuprinės vidų pagal savo poreikius, užtikrindami savo įrangą ir padidindami laisvą erdvę. Kuprinės dizainas leidžia greitai ir lengvai pasiekti savo įrangą iš visų pusių, o tai yra neįkainojama situacijose, kai reikia greitai reaguoti.

Naujovės ir patogumas visose detalėse

Patentuotas kilnojamas užtrauktukas ir nuimamas peties dirželis užtikrina, kad kuprinę būtų galima patogiai nešioti, atsižvelgiant į vartotojo pageidavimus ir kūną forma. Galimybė kuprinę paversti krepšiu per petį suteikia universalumo ir prisitaikymo prie dinamiškos fotografo darbo aplinkos. Su šia kuprine esate pasiruošę bet kokioms sąlygoms ir netikėtiems pokyčiams!

Įrangos sauga aukščiausio lygio

Kuprinės H formos rėmo konstrukcija užtikrina tinkamą atramą esant minimaliam svoriui, o vandeniui atsparios medžiagos ir papildomas sandarus uždangalas nuo lietaus užtikrina, kad jūsų įranga būtų apsaugota bet kokiomis sąlygomis. Kuprinė skirta apsaugoti jūsų vertingą įrangą bet kokiu oru!

Ergonomiška atrama jūsų patogumui

Ergonomiško dizaino „Air Mesh“ galinė plokštė užtikrina oro cirkuliaciją ir tolygų svorio paskirstymą, o tai labai svarbu ilgų žygių ar kelionių metu. Pajuskite komforto skirtumą, net kai kuprinė pilnai pakrauta, ir mėgaukitės kiekvienu fotografiniu nuotykiu be naštos.

Įtraukta

Kuprinė

Skyriai x 3

Apsauga nuo lietaus

Krūtinės diržas x 1

Pagalbiniai dirželiai x 2

GamintojasK&F Concept
ModelisAlpha kuprinė
Talpa25L + 1,5L
Medžiaga840D
Išoriniai matmenys30 x 24 x 45 cm
Svoris2,1 kg
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas