Kūno žoliapjovė ANLAN 05-ATMQ32-02A
Prekės kodas: 058615

Kūno žoliapjovė ANLAN 05-ATMQ32-02A

Prekės kodas: 058615
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2361
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

ANLAN kėbulo žoliapjovė 05-ATMQ32-02A

ANLAN kėbulo žoliapjovė 05-ATMQ32-02A yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina tikslumą, saugumą ir universalumą. ANLAN 05-ATMQ32-02A, aprūpintas naujovišku keraminiu peiliuku, užtikrinančiu aštrų ir ilgalaikį veikimą, bei ergonomiško dizaino, garantuoja išskirtinę kokybę ir patogumą naudotojui. Dėl vandeniui atsparios konstrukcijos, žemo triukšmo lygio ir lengvo įkrovimo jis yra nepakeičiamas kompanionas tiek namuose, tiek keliaujant.

Sauga ir tikslumas

R formos ašmenų galvutė užtikrina saugų ir tikslų pjovimą, sumažindama odos sudirginimo riziką. Dėl to ANLAN žoliapjovė yra idealus sprendimas net jautriausioms kūno vietoms.

Dviejų tipų peiliukai

Žoliapjovėje naudojamas judantis keraminis peiliukas ir stacionarus nerūdijančio plieno peiliukas. Šis derinys suteikia išskirtinį ryškumą ir ilgaamžiškumą, užtikrinant puikius rezultatus kiekvieną kartą naudojant.

IPX7 atsparus vandeniui

Aukštas IPX7 atsparumo vandeniui įvertinimas leidžia saugiai naudoti žoliapjovę duše, o valymas yra paprastas. Galimybė panardinti įrenginį iki 1 metro gylio 30 minučių užtikrina, kad atsitiktinis sušlapimas nepaveiks jo funkcionalumo.

Tylus veikimas ir LED ekranas

Variklis veikia esant žemam triukšmo lygiui, mažesniam nei 55 dB, todėl naudojimo metu užtikrinamas diskretiškumas ir patogumas. LED ekranas rodo akumuliatoriaus būseną ir signalizuoja, kad reikia įkrauti. Be to, žoliapjovėje yra C tipo prievadas, leidžiantis įkrauti iš įvairių šaltinių, įskaitant nešiojamąjį kompiuterį, maitinimo bloką ar USB automobilyje, todėl jis ypač praktiškas keliaujant.

Akumuliatoriaus veikimo laikas ir įkrovimas

ANLAN 05-ATMQ32-02A išsiskiria 1,5 valandos įkrovimo laiku ir iki 100 minučių veikimo laiku, todėl jis yra patikimas kasdieniam naudojimui. Į rinkinį taip pat įeina priedai skirtingiems kirpimo ilgiams ir elegantiškas dėklas, todėl tai yra pilnas sprendimas tiems, kurie vertina aukštą kokybę ir funkcionalumą.

Paketo turinys

kirptuvas x 1

Priedai x 2

Case x 1

 

Specifications

Prekės ženklas ANLAN
Modelis 05-ATMQ32-02A
Atsparus vandeniui IPX7
Įkrovimo laikas 1,5 valandos
Veikimo laikas 100 minučių
Apsukimai per minutę 6000 RPM
Triukšmo lygis žemesnis 55 dB
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas