Krūtinės širdies ritmo monitorius Coospo H808S-W
Prekės kodas: 9-065035
Krūtinės širdies ritmo monitorius Coospo H808S-W

Krūtinės širdies ritmo monitorius Coospo H808S-W

Prekės kodas: 9-065035
Krūtinės širdies ritmo monitorius Coospo H808S-W
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3051
35,07 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Coospo H808S-W širdies ritmo monitorius

Susipažinkite su Coospo H808S-B – idealiu krūtinės širdies ritmo jutikliu, kuris jungiasi prie įvairių Bluetooth ir ANT+ treniruočių įrenginių. Su širdies ritmo stebėjimu realiuoju laiku, H808S padeda reguliuoti pratimų intensyvumą ir išlaikyti optimalią treniruotės būseną bet kokios veiklos metu. Nešiodami H808S ant krūtinės galite treniruotis sveikiau, aktyviau ir valdyti savo treniruočių duomenis.

Patogus dėvėti ir tikslus širdies ritmo stebėjimas

H808S turi minkštą tekstilinį krūtinės diržą, kuris puikiai prisitaiko prie kūno formos ir užtikrina visišką judėjimo laisvę treniruotės metu. Lengvesnio ir plonesnio dizaino H808S užtikrina išskirtinį dėvėjimo komfortą. Šiuolaikinis Coospo širdies ritmo atpažinimo algoritmas garantuoja tikslų stebėjimą realiuoju laiku bėgiojant, važiuojant dviračiu ar atliekant kitus aerobikos pratimus. Realaus laiko duomenys leidžia pagerinti našumą ir parodo, ką dar galite pagerinti.

Bluetooth ir ANT+ ryšys

H808S turi „Bluetooth“ ir ANT+ technologiją, todėl gali veikti su išmaniąja treniruoklių įranga, GPS laikrodžiais ir dviračių kompiuteriais, taip pat su populiariomis kūno rengybos programomis, tokiomis kaip „CoospoRide“, „Wahoo Fitness“, „Adidas Run“, „Peloton“, „Zwift“. ir daugelis kitų. Taigi galite stebėti savo širdies ritmą įvairios veiklos metu ir naudodami skirtingus įrenginius, mėgaudamiesi universalumu ir patogumu.

Ilgas veikimo laikas ir paprastas valdymas

H808S naudoja keičiamą CR2032 bateriją, kuri užtikrina iki 300 darbo valandų. Integruota LED lemputė ir garsinis signalas rodo įrenginio veikimo būseną – mėlyna lemputė rodo Bluetooth ryšį, o žalia – ryšio nebuvimą. Taip visada žinosite, ar įrenginys veikia tinkamai.

Suderinamumas su įvairiais įrenginiais

H808S širdies ritmo monitorius suderinamas su GPS laikrodžiais, dviračių kompiuteriais ir treniruoklių įranga, tokia kaip bėgimo takeliai, besisukantys dviračiai, irklavimo treniruokliai ir kt. Galite lengvai susieti jį su savo įrenginiu, kad galėtumėte stebėti savo širdies ritmą ir analizuoti duomenis po treniruotės.

Veikia su CoospoRide programėle

Kai H808S bus suporuotas su CoospoRide programėle, važiuodami dviračiu galėsite stebėti savo širdies ritmą realiuoju laiku. Jūsų širdies ritmo duomenys išsaugomi CoospoRide programėlėje, todėl vėliau galėsite juos analizuoti ir sekti progresą. Pasirūpinti savo forma dar niekada nebuvo taip paprasta!

Įtraukta

H808S širdis rodiklio monitorius x 1

Krūtinės diržas x 1

Naudojimo instrukcija x 1

GamintojasCoospo
ModelisH808S
Kėbulo matmenys (I x P x A)59,5×34,25×12,10 mm
Svoris (jutiklio korpusas + dirželis)46g
BaterijaCR2032
Baterijos veikimo laikas300 valandos
Belaidis ryšysBluetooth ir ANT+
Širdies ritmo stebėjimasTaip
HRVTak
Įkrovimo būdasKeičiama baterija
LED indikatoriusTak
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas