Krepšys per petį PGYTECH OneGo Solo V2 4 (obsidiano juodas)
Prekės kodas: 062975

Krepšys per petį PGYTECH OneGo Solo V2 4 (obsidiano juodas)

Prekės kodas: 062975
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
6400
Prekė sandelyje

Garantija 
0 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

PGYTECH OneGo Solo V2 4L fotoaparato krepšys ant peties (juodas)

Palengvinkite svarbiausios fotoaparato įrangos gabenimą naudodami PGYTECH OneGo Solo V2 pečių krepšį. Šis krepšys tikrai patiks fotografijos entuziastams, derindamas funkcionalumą su minimalistiniu, stilingu dizainu. Jis pagamintas iš patvarios medžiagos su PU danga, todėl yra labai elastingas ir atsparus purslams. Plati anga leidžia patogiai pasiekti viduje laikomą įrangą, o daugybė kišenių ir skyrių leidžia puikiai organizuoti erdvę.

Patogi prieiga prie įrangos

Naudodami PGYTECH, jums nereikia jaudintis, kad praleisite galimybę užfiksuoti tobulą kadrą. „OneGo Solo V2“ fotoaparato krepšys atsidaro labai plačiai, todėl galite greitai rasti ir pasiimti reikiamą įrangą. Tai puikus sprendimas fotografams, kurie dažnai dirba lauke!

Optimalus erdvės organizavimas

OneGo Solo V2 krepšys padeda tinkamai sutvarkyti erdvę ir palaikyti tvarką. Jame yra daug kišenių ir skyrių, kuriuose galite laikyti reikiamus laidus, maitinimo blokus, baterijas ir net nedidelį iPad. 4 litrų talpos jame gali tilpti arba beveidrodis fotoaparatas ir objektyvas, arba DJI Mini dronas su būtiniausiais priedais. Taip pat turite „pasidaryk pats“ skirstytuvą, kad galėtumėte lengvai pritaikyti krepšio vidų pagal savo poreikius – nustatykite jį taip, kaip norite!

Praktinės kišenės

Ar po ranka reikia turėti atsarginių baterijų? Jokių problemų – OneGo Solo V2 krepšyje yra keletas mažų kišenių, puikiai tinkančių joms laikyti. Taip pat rasite spalvotų ženkliukų (žalių ir raudonų), kurie gali būti naudojami kaip atsuktuvai. Naudokite juos akumuliatoriaus įkrovos lygiui pažymėti! Taip pat yra vietos rašikliui ir magnetinei kišenei, kurioje, be kita ko, galite laikyti laidus ar standžiuosius diskus.

Tvirta konstrukcija

Aukštos kokybės medžiagų su PU danga dėka krepšys yra labai patvarus ir atsparus pažeidimams, pavyzdžiui, įbrėžimams. Jis taip pat yra atsparus purslams, todėl jums nereikės jaudintis dėl savo įrangos saugumo transportavimo metu! Be to, krepšyje yra patvarūs užtrauktukai, išsiskiriantys išskirtinai ilga tarnavimo laiku ir sklandžiu veikimu. Taip pat yra speciali apsaugos nuo vagystės kilpa.

Dar daugiau funkcijų

Modelis OneGo Solo V2 aprūpintas specialia sagtimi, kuri leidžia greitai reguliuoti dirželio ilgį. Taip pat galite patogiai nešioti tiek ant kairiojo, tiek ant dešiniojo peties. Be to, praktiška rankena palengvina krepšio nešiojimą, o apačioje esantys dirželiai leidžia patogiai transportuoti papildomą įrangą, pavyzdžiui, trikojį. Taip pat yra maža kišenė AirTag.

Į rinkinį:

  • Krepšys
  • Skirstiklis B
  • Priedų dirželiai x2

 

GamintojasPGYTECH
VardasOneGo Solo V2
ModelisP-CB-150
SpalvaJuoda
Talpa4 litrai
MedžiagaPoliesteris, PU
Svoris0,45 kg
Vidiniai matmenys300 x 150 x 100 mm
Išoriniai matmenys320 x 160 x 110 mm
Dirželio ilgis30-150 cm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas