Kietas „Sunnylife“ dėklas, skirtas DJI Air 3
Prekės kodas: 054148

Kietas „Sunnylife“ dėklas, skirtas DJI Air 3

Prekės kodas: 054148
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5375
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Sunnylife vandeniui atsparus dėklas, skirtas DJI Air 3.

Sunnylife dėklas pagamintas iš aukštos kokybės kieto plastiko, o viduje paminkštintas specialiai pritaikytomis kempinėmis, kurios apsaugo vidų nuo mechaninių pažeidimų ir smūgių poveikio. Jo konstrukcija garantuoja įrangos saugumą apsitaškius ar apipurškus vandeniu – ji atspari nutekėjimui ir išsiliejimui. Dėklo vidus buvo apgalvotai sutvarkytas, kad tilptų esminė įranga, pvz., dronas, valdiklis, 5 baterijos, sraigtai, laidai, maitinimo adapteris, objektyvo filtrai ir kt. Patvarios sagtys, pagamintos iš storo plastiko, atsparios nusidėvėjimui, kaip ir nerūdijančio plieno gaminiai. plieniniai vyriai.

Sunnylife/AQX-11/2

Tvirta konstrukcija ir vidaus apsauga

Sunnylife dėklas pagamintas iš tvirto kieto plastiko, kuris garantuoja ilgaamžiškumą ir atsparumą galimai žalai. Korpuso vidus yra paminkštintas specialiai pritaikytomis kempinėmis, kurios užtikrina visapusišką apsaugą nuo smūgių ir mechaninių pažeidimų. Tai užtikrina, kad jūsų įranga išliks nepažeista net ir atšiauriomis sąlygomis.

Sunnylife/AQX-11/6

Aukštesnio lygio atsparumas vandeniui

Nesijaudinkite dėl savo įrenginių netikėtai išsiliejus vandeniui. Sunnylife dėklas pasižymi nepralaidumu ir išsiliejimu atsparia konstrukcija, todėl tai puikus pasirinkimas dirbantiems įvairiomis oro sąlygomis. Jūsų įrenginiai visada bus saugūs ir sausi.

Sunnylife/AQX-11/5

Aukščiausio lygio organizacija

Dėklo vidus buvo kruopščiai sukurtas, kad tilptų visa reikalinga įranga, susijusi su DJI Air 3 dronu. Jame lengvai tilps dronas, valdiklis, iki penkių baterijų, propeleriai, laidai, maitinimo adapteris ir objektyvo filtrai bei daug kitų priedų. Tai puikus sprendimas visiems, kurie nori turėti viską po ranka.

Sunnylife/AQX-11/7

Tvirtos sagtys ir vyriai

Dėklas aprūpintas iš storo plastiko pagamintomis sagtimis, kurios yra atsparios dilimui ir užtikrina ilgalaikį funkcionalumą. Nerūdijančio plieno vyriai dar labiau padidina lagamino patvarumą, todėl jis gali laisvai atsidaryti ir užsidaryti nesijaudinant dėl ​​žalos.

Sunnylife/AQX-11/4

Nustatyti turinį

  • Case
Prekės ženklas Sunnylife
Modelis AQX-11
Svoris 2,49kg
Matmenys 42 x 36,5 x 15,3 cm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas