Kempingo lempa SuperFire T5, 277lm, USB
Prekės kodas: 9-025664
Kempingo lempa SuperFire T5, 277lm, USB

Kempingo lempa SuperFire T5, 277lm, USB

Prekės kodas: 9-025664
Kempingo lempa SuperFire T5, 277lm, USB
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2387
26,53 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Supfire T5 kempingas

Supfire T5 kempingas lempa pasitvirtina daugelyje programų. Diapazonas iki 100 m, 6 darbo režimai ir powerbank funkcija leidžia naudoti įvairiais būdais, net ir pačiose įvairiausiose situacijose. Papildomi privalumai yra IP46 apsauga ir 5400 mAh baterija. Sužinokite, kuo dar nustebins šis funkcionalus įrenginys!


Veikia įvairiais būdais

Pasirinkite iš 6 veikimo režimai, kad apšvietimą pritaikytumėte pagal savo poreikius. Jis gali šviesti iš priekio arba iš šono, generuodamas įvairaus intensyvumo šviesą – silpną, standartinį ar stiprų. T5 taip pat bus raudona/mėlyna įspėjamoji lemputė. Taip pat lempa skleidžia geltoną šviesą, kad atbaidytų vabzdžius – šis režimas ypač pravers vasarą!


Įkrauna telefoną

Galinga įkraunama baterija leidžia T5 veikti iki 690 minučių (priekinis žibintas) arba iki 340 minučių (šoninis žibintas). Įrenginį galite įkrauti USB laidu – jis suderinamas su įvairių tipų įkrovikliais. Taip pat galite naudoti integruotą USB prievadą, kad T5 paverstumėte patogiu maitinimo bloku ir įkrautumėte telefoną! Jūsų išmanusis telefonas niekada nebebus atjungtas nuo maitinimo šaltinio.


Gerai apgalvotas dizainas

T5 sveria tik 305 g ir yra kompaktiško dydžio. Dėl to jį patogu pasiimti su savimi visur, kur norite naudotis jo funkcijomis. Be to, magnetiniai prietaiso elementai leidžia jį stabiliai pritvirtinti prie tam tikrų paviršių. Tai dar ne staigmenų pabaiga! Lempos gale rasite praktišką stiklo daužiklį – niekada nežinai, kada tau prireiks tokio įrankio!


Stulbinantis daugiafunkcis

Šviestuvas gali atlikti įvairias funkcijas ir tinka daugeliui scenarijų. Jį galite naudoti stovyklaujant, dviračių žygyje ar nakvynei. Jis taip pat tinka naudoti kaip įspėjamoji lemputė. Jis taip pat gali tarnauti kaip nedidelė stalinė lempa, žibintuvėlis ar prožektorius. Taip pat galite patogiai įkrauti telefoną su Supfire T5. Galimybės didžiulės!

Specifikacija


Prekės ženklas Supfire
Modelis T5
LED JINGRUI XD 2835
Atstumas iki 130 m
Šviesumas iki 110 lm (priekinis žibintas); iki 280 lm (šoninis žibintas);
Svoris 305g
246*Dydis 288x41x41mm
Veikimo laikas iki 690 minučių (priekinis žibintas); iki 340 minučių (šoninis žibintas);
talpa 5400mAh
Atsparus vandeniui IP46
Atsparus kritimui iki 1 m

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas