Kavitacinis pilingas su jonizacija ir šviesos terapija ANLAN 01-ACPJ13-03A (mėlyna)
Prekės kodas: 034480476583

Kavitacinis pilingas su jonizacija ir šviesos terapija ANLAN 01-ACPJ13-03A (mėlyna)

Prekės kodas: 034480476583
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3421
Prekė sandelyje

Garantija 
0 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Kavitacinis pilingas su jonizacija ir šviesos terapija ANLAN 01-ACPJ13-03A (mėlyna)

Norite, kad jūsų oda būtų giliai išvalyta ir spindėtų sveikai? Išbandykite ANLAN 01-ACPJ13-02ACavitacinį pilingą su šviesos terapija. Prietaisas giliai išvalo poras ir suteikia odai švytėjimo. Taikoma mėlynos ir raudonos šviesos terapija, jonizacija, šveičiama oda ir naudojamas ultragarsinis odos valymas. Jo valdymas yra paprastas ir patogus, jis yra IPX5 atsparus vandeniui, todėl jį galite naudoti net duše.

4.jpg

Spalvų terapija

Produktas siūlo šviesos terapiją naudojant raudoną ir mėlyną spalvas. Raudona šviesa stimuliuoja ląsteles, stimuliuoja kolageną, skatina ląstelių metabolizmą, taip didindama odos elastingumą, gerina odos drėkinimą, kad būtų pasiektas sveikas spindesys. Mėlyna šviesa yra atsakinga už porfirino stimuliavimą. Jis veiksmingai padeda kovoti su spuogais ir turi antibakterinį poveikį.

1.jpg

Odos valymas ultragarsu

Ultragarsinis valymas 28 000 Hz dažniu, kartu su mėlynos spalvos terapija, kavitacijos pilingas daro tikrai efektyvų. Jis prasiskverbia į dermą, sutraukia poras ir suteikia odai jaunatvišką išvaizdą. Tuo pačiu metu jis yra saugus ir nedirgina. Tai naudinga, nes sugeria teigiamus jonus, kurie prasiskverbia į gilius odos sluoksnius ir kruopščiai ją išvalo.

9.jpg

Drėkinkite ir maitinkite odą

01-ACPJ13-02A sugeria neigiamus jonus, kurie kartu su raudona šviesa maitina odą. Prasiskverbdamas į gilesnius odos sluoksnius, jis puoselėja odą iš vidaus – taip pasiekiamas nepaprastas hidratacijos efektas.

10.jpg

Mikro srovės odos pakėlimas

EMS liftas padidina odos elastingumą, skatina kolageno gamybą ir pakelia bei kontūruoja veido spalvą, taip pašalindamas raukšles. Džiaukitės pamaitinta ir glotnesne oda ilgiau!

7.jpg

Patogumai

Įrenginys pasižymi IPX5 atsparumu vandeniui. Taigi galite saugiai naudoti maudydamiesi vonioje, o tai papildomai padės atverti poras ir padarys visą procesą dar kruopštesnį. Įranga turi įmontuotą laiką ir veikia itin tyliai. Atsisveikink su senais skausmingais ir brangiais metodais!

11.jpg

Naudojimo patogumas

Naudojimas labai paprastas. Prieš tęsdami, kruopščiai nuplaukite ir nusausinkite veidą, tada naudokite ultragarsinį valiklį 2-3 minutes. Baigę pasitepkite mėgstamu drėkinamuoju kremu, pereikite prie neigiamų jonų, kurie padės giliai sudrėkinti odą. Visą procedūrą užbaikite liftingo masažu, kuris kontūruoja veido spalvą ir padeda kovoti su raukšlėmis.

5.jpg

Įtraukta

  • Kavitacinis pilingas
  • Instrukcijų vadovas
  • USB laidas
  • Silikoninis dangtelis
brand Anlan
Modelis 01-ACPJ13-03A
Medžiaga ABS
Atsparumas vandeniui IPX5
Ultragarso dažnis 28 KHz
Matmenys 174 x 44 x 19 mm
Svoris Maždaug 88 g
Modes 4
Spalvų terapija Raudona, Mėlyna
Akumuliatoriaus talpa 500 mAh
Įkrovimo laikas apie 3 val.
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas