Kabelio garso TRRS 3,5 mm kištukinis iki 3,5 mm moteriškas ventiliatorius BHCLG 1,5 m mėlynas
Prekės kodas: 056475

Kabelio garso TRRS 3,5 mm kištukinis iki 3,5 mm moteriškas ventiliatorius BHCLG 1,5 m mėlynas

Prekės kodas: 056475
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
594
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

TRRS 3,5 mm vyriškas iki 3,5 mm moteriškas garso ilgintuvas 1,5 m ventiliacija

Vention mini lizdas 3,5 mm kabelis (BHCLG) sujungia technologijas su praktišku dizainu. Jo tvirta konstrukcija užtikrina ilgą tarnavimo laiką, o aukštos kokybės medžiagos – gryną garsą. Dėl tokių funkcijų kaip mikrofono valdymo palaikymas ir apgalvotas dizainas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina komfortą ir kokybę viename.

Tvarūs sąsajos korpusai

Bet kurio kabelio ilgaamžiškumo raktas yra jo atsparumas kasdieniam naudojimui. Vention BHCLG kabelis turi sąsajos korpusus, pagamintus iš aliuminio. Toks medžiagos pasirinkimas ne tik suteikia estetinę išvaizdą, bet ir žymiai padidina kabelio ilgaamžiškumą, neleidžiant jam lūžti. Tai ypač svarbu naudotojams, kurie dažnai naudoja nešiojamus įrenginius.

Aukštos kokybės garsas

Vention BHCLG laidas garantuoja aukštos kokybės garso perdavimą. Nesvarbu, ar klausotės muzikos, internetinių transliacijų ar dalyvaujate pokalbyje telefonu, galite pasikliauti aiškaus ir aiškaus garsu.

Mikrofono valdymo palaikymas

Ausinių naudotojai įvertins integruoto mikrofono valdymo palaikymą. Tai leidžia Vention BHCLG laidu ne tik klausytis, bet ir palengvinti pokalbius naudojant mikrofoną ausinėse, nereikalaujant papildomų priedų.

Apgalvotas dizainas

Pagrindinis Vention BHCLG kabelio elementas yra jo konstrukcija. Kabelis susideda iš emaliuotos varinės šerdies, išorinio TPE apvalkalo ir medvilninio pinto apvalkalo. Toks medžiagų derinys garantuoja ne tik puikų laidumą, bet ir papildomą atsparumą mechaniniams pažeidimams. Mažos detalės daro skirtumą. Vention BHCLG kabelio kištukas turi specialų „žingsnį“, leidžiantį prijungti jį prie telefono neišimant dėklo. Tai leidžia greitai ir lengvai prijungti kabelį, nesijaudinant dėl ​​suderinamumo su įvairiais įrenginių korpusais.

 

Prekės ženklas Vention
Spalva Mėlyna
Ilgis 1.5m
Paauksuota sąsaja Taip
01_01_017_0 1_
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas