Kabelio garso TRRS 3,5 mm kištukinis iki 3,5 mm moteriškas ventiliatorius BHCBJ 5 m juodas
Prekės kodas: 056473

Kabelio garso TRRS 3,5 mm kištukinis iki 3,5 mm moteriškas ventiliatorius BHCBJ 5 m juodas

Prekės kodas: 056473
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
803
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Vencija 3,5 mm kištukinis iki 3,5 mm moteriškas mini lizdo kabelis 5 m

Vention 3,5 mm mini lizdo kabelis (BHCBJ) sujungia technologijas su praktišku dizainu. Jo tvirta konstrukcija užtikrina ilgalaikį patvarumą, o aukštos kokybės medžiagos – gryną garso kokybę. Tokios funkcijos kaip mikrofono valdymo palaikymas ir apgalvotas dizainas – tai puikus pasirinkimas kiekvienam, vertinančiam komfortą ir kokybę viename.

Tvarus sąsajos korpusas

Bet kurio kabelio ilgaamžiškumo raktas yra jo atsparumas kasdieniam naudojimui. Vention BHCBJ kabelis turi sąsajos korpusą, pagamintą iš aliuminio. Toks medžiagos pasirinkimas ne tik suteikia estetinę išvaizdą, bet ir žymiai padidina kabelio patvarumą, neleidžia jam lūžti. Tai ypač svarbu žmonėms, kurie dažnai naudoja nešiojamus įrenginius.

Aukštos kokybės garsas

Vention BHCBJ laidas garantuoja aukštos kokybės garso perdavimą. Nesvarbu, ar klausotės muzikos, internetinių transliacijų ar kalbate telefonu, galite pasikliauti aiškiu ir aiškiu garsu.

Mikrofono valdymo palaikymas

Ausinių naudotojai įvertins integruoto mikrofono valdymo palaikymą. Naudodami Vention BHCBJ laidą galite ne tik klausytis, bet ir užmegzti pokalbius naudodami mikrofoną ausinėse, nereikalaujant papildomų priedų.

Apgalvotas dizainas

Pagrindinis Vention BHCBJ kabelio elementas yra jo konstrukcija. Kabelis susideda iš emaliuotos varinės šerdies, TPE išorinio apvalkalo ir medvilnės pynimo. Toks medžiagų derinys užtikrina ne tik puikų laidumą, bet ir papildomą atsparumą mechaniniams pažeidimams. Mažos detalės daro skirtumą. Vention BHCBJ laido vyriškas kištukas turi specialų „žingsnį“, leidžiantį prijungti jį prie telefono neišimant dėklo. Tai leidžia greitai ir lengvai prijungti kabelį, nesijaudinant dėl ​​suderinamumo su įvairiais įrenginių dėklais.

 

BrandVention
ModelisBHCBJ
SpalvaJuoda
Ilgis5m
Sąsaja3,5 mm vyriškas mini lizdas, 3,5 mm moteriškas mini lizdas
Auksuota sąsajaTaip
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas