Jya Fjord Pro oro valytuvas
Prekės kodas: 054679

Jya Fjord Pro oro valytuvas

Prekės kodas: 054679
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
24300
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Išmanusis garinamasis oro valytuvas Jya Fjord Pro oro valytuvas

Jya Fjord Pro yra didelio našumo išmanusis garuojantis oro valytuvas, kuris tiekia 550 m³ oro per valandą, leidžiantis išvalyti orą patalpoje, kurios plotas nuo 409 m² iki 710 m². Naudodamas HEPA H13 filtrą ir aktyvintos anglies sluoksnį, efektyviai pašalina naminių gyvūnėlių plaukus, žiedadulkes, kvapus, buitinės chemijos garus, dulkes, virusus, užtikrindamas patalpoje esančių žmonių sveikatą. Jam reikia mažai priežiūros – filtrą reikia keisti tik kas tris mėnesius. Įrenginys turi kokybiškus jutiklius, stebinčius PM2,5, PM10, TVOC (bendras lakiųjų organinių junginių) daleles, taip pat temperatūrą ir drėgmę namuose, leidžiančius vartotojui sužinoti svarbią informaciją apie savo aplinką. „Fjord Pro“ yra suderinamas su „Amazon Alexa“, „Google Assistant“ ir „Apple HomeKit“ nuotoliniu valdymu. Dėl elegantiško sidabro korpuso jis taip pat yra patraukli namų puošmena.

Valymo efektyvumas ir diapazonas

Jya Fjord Pro efektyviai išvalo orą įspūdingoje erdvėje nuo 409 m² iki 710 m², tiekdamas 550 m³ švaraus oro per valandą. Dėl to prietaisas yra idealus sprendimas didesniems namams ar biuro patalpoms, kur oro kokybė yra labai svarbi komfortui ir sveikatai. Be to, dėl aptakaus sidabro korpuso Jya Fjord Pro yra ne tik funkcionalus, bet ir estetiškas interjero elementas.

Pažangi oro kokybės kontrolė

Pažangių jutiklių, kurie stebi PM2.5, PM10, TVOC daleles, taip pat drėgmę ir temperatūrą, integravimas daro Jya Fjord Pro ne tik valytuvu, bet ir išmaniu oro kokybės valdymo centru. Atlikus tikslius matavimus, vartotojas gauna visišką prieigą prie informacijos apie patalpų aplinkos būklę, kuri gali padėti priimti sąmoningus sprendimus dėl sąlygų namuose ar biure. Ši funkcija ypač naudinga alergiškiems ir jautriems besikeičiančioms oro sąlygoms.

Išmaniųjų namų integracija

Suderinamumas su tokiomis sistemomis kaip „Amazon Alexa“, „Google Assistant“ ir „Apple HomeKit“ reiškia, kad „Jya Fjord Pro“ galima lengvai integruoti į vartotojo išmaniųjų namų ekosistemą. Nuotolinis valdymas ir prieiga prie duomenų apie oro kokybę ir įrenginio būseną leidžia valdyti valymą itin patogiu ir intuityviu. Ši funkcija leidžia vartotojui pritaikyti įrenginio veikimą pagal individualius poreikius, net būdamas toli nuo namų.

Išplėstinis oro valymas

Naudodamas HEPA H13 filtravimo technologiją ir aktyvuotos anglies sluoksnį, Jya Fjord Pro efektyviai pašalina įvairius teršalus, tokius kaip naminių gyvūnėlių plaukai, žiedadulkės, dulkės, virusai ir buitinės chemijos garai. Praktiškai tai reiškia žymiai švaresnio oro tiekimą į aplinką. HEPA filtravimas yra žinoma ir vertinama technologija, galinti užfiksuoti net mažiausias daleles ir užtikrinti, kad oras, kuriuo kvėpuojate, būtų daug sveikesnis.

Paprasta priežiūra

Vienas iš Fjord Pro modelio privalumų – minimali priežiūra. Filtro keitimas kas tris mėnesius yra vienintelė užduotis, kurią vartotojas turi atlikti, kad prietaisas būtų puikios būklės. Šis procesas yra greitas ir intuityvus, o tai reiškia, kad net tie, kurie nėra susipažinę su tokiais įrenginiais, gali lengvai pasirūpinti valytuvu. Tinkama priežiūra užtikrina, kad „Fjord Pro“ veiks efektyviai ilgą laiką, tiekdamas aukštos kokybės orą į jūsų aplinką.

Paketo turinys

Oro valytuvas x 1

Filtras valytuvui x 1

Maitinimo šaltinis x 1

Naudotojo vadovas x 1

Prekės ženklas Smartmi
Modelis JYKQJHQPR1
Spalva Sidabrinis
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas