Joyroom JR-ZS310 gravitacinis prietaisų skydelio automobilio laikiklis (pilkas)
Prekės kodas: 045044

Joyroom JR-ZS310 gravitacinis prietaisų skydelio automobilio laikiklis (pilkas)

Prekės kodas: 045044
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1568
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Joyroom JR-ZS310 gravitacijos automobilio kabinos laikiklis (pilkas)

Ar naudojatės navigacija vairuodami automobilį? Įsitikinkite, kad turite tinkamą telefono laikiklį ir statykite už Joyroom JR-ZS310. Gaminys pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, o dėl gerai apgalvotos konstrukcijos užtikrina puikų fiksuojamo įrenginio stabilumą bet kokiomis sąlygomis. Tvirtinimo pagrindas yra su tvirtu siurbtuku, o laikiklio rankena nusileidžia, todėl neužstoja matomumo ir netrukdo vairuotojui. Be to, rankena yra judama ir suteikia galimybę reguliuoti telefono padėtį pagal savo pageidavimus. Telefono užsegimas buvo sukurtas trikampio formos ir padengtas neslidžiu silikonu, todėl galite būti tikri, kad išmanusis telefonas išliks vietoje viso naudojimo metu.

Patikimas stabilumas

Jūsų telefonas bus visiškai saugus Joyroom laikiklyje. JR-ZS310 laiko jūsų įrenginį tarp trijų svirčių, padengtų neslidžiu silikonu. Be to, jie buvo išdėstyti trikampio formos, todėl galite būti tikri, kad telefonas išliks vietoje net važiuojant bekele. Pažymėtina ypatinga apatinės svirties detalė – jos dizainas leidžia prijungti telefoną prie įkroviklio, todėl nereikės pasiduoti navigacijai, kai prietaisas senka!

Tvirtas siurbtukas, skirtas montuoti ant kabinos

Pamirškite prastos kokybės laikiklius, kurie slysta arba nukrenta nuo montavimo vietos. Joyroom JR-ZS310 gravitaciniame automobiliniame laikiklyje yra siurbtukas, kuriame naudojamos nanodalelės, todėl jis gali išlaikyti iki 2,5 kilogramo svorį. Speciali svirtis leis lengvai jį pritvirtinti bet kur, o pakėlus galėsite nuimti laikiklį nepaliekant jokių žymių. Siurbtukas veiks visomis sąlygomis – jis gali atlaikyti temperatūrą nuo -30 ℃ iki 90 ℃.

Judinama ranka

Joyroom JR-ZS310 laikiklis žymiai padidins jūsų komfortą vairuojant su navigacijos įrenginiu. Gaminys pasižymi gerai apgalvotu dizainu, o rankena leidžia padėti telefoną jums tinkamiausioje padėtyje. Galite reguliuoti rankos aukštį ir pakeisti telefono padėtį 270° kampu.

Specifikacija:

Gamintojas Joyroom
Modelis JR-ZS310
Vardas Gravity automobilinis laikiklis telefonui
Spalva Pilka
Medžiaga Metalas + ABS
Neto svoris 143.4g
Dydis 96 x 100 x 52 mm
Taikomas telefono dydis 4,7-6,8"
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas