Joyroom JR-ZS285 prietaisų skydelio laikiklis (juodas)
Prekės kodas: 045041

Joyroom JR-ZS285 prietaisų skydelio laikiklis (juodas)

Prekės kodas: 045041
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
899
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Joyroom JR-ZS285 (juodas) automobilio prietaisų skydelio laikiklis

Ieškote universalaus automobilio laikiklio? Joyroom JR-ZS285 išsiskiria dideliu suderinamumu, o dėl reguliuojamų rankenų galite įdėti 4,5–6,5 colio telefoną. Naudodami tvirtą siurbtuką pritvirtinsite gaminį bet kurioje kabinos vietoje, o telefoną pastatysite taip, kaip jums patogu! Judanti rankena leidžia keisti aukštį ir kampą, o besisukanti galvutė leidžia nustatyti telefono padėtį horizontaliai arba vertikaliai.

Tvirtinimas be rūpesčių

Jums nereikia jokių papildomų įrankių, kad pritvirtintumėte laikiklį prie prietaisų skydelio. Tvirtas siurbtukas leidžia jį įdėti bet kur, o dėl sumanios konstrukcijos laikiklis lieka ten, kur yra pritvirtintas. Važiavimas bekele, greičio kalneliai ar staigus stabdymas – Joyroom JR-ZS285 užtikrina reikiamą stabilumą visomis sąlygomis!

Nustatyti bet kurioje padėtyje

Gaminys turi judamą rankeną ir besisukančią galvutę, kuri leis priderinti laikiklį pagal savo poreikius. Sureguliuokite ranką iki norimo aukščio ir naudokite galvutę, kad telefoną padėtumėte vertikaliai arba horizontaliai. Neribokite savęs ir naudokite navigaciją taip, kaip jums patogu!

Platus suderinamumas

Joyroom JR-ZS285 veikia su dauguma telefonų! Reguliuojamos rankenos suteiks stabilumo įrenginiams, kurių ekrano dydis 4,5-6,7 colio – specialus fiksavimo mechanizmas leis išlaikyti reikiamą atstumą tarp rankų. Be to, apatinė rankena skirta lengvai prijungti išmanųjį telefoną prie įkroviklio. Nebereikia atsisakyti navigacijos norėdami įkrauti!

Specifikacija:

Gamintojas Joyroom
Modelis JR-ZS285
Medžiaga PC
Dydis 72 x 94 mm
Suderinamumas Telefonai su 4,5–6,7 colio ekranu
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas