Joyroom JR-BP560S pasyvus rašiklis (pilkas)
Prekės kodas: 044852

Joyroom JR-BP560S pasyvus rašiklis (pilkas)

Prekės kodas: 044852
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
806
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Joyroom pasyvus rašiklis JR-BP560S (pilkas)

Palengvinkite rašymą ir piešimą planšetiniame kompiuteryje ar telefone. Joyroom JR-BP560S pasyvus rašiklis garantuoja sklandų veikimą ir greitą atsaką. Suderinamas su dauguma jutiklinių įrenginių, jis taip pat suteikia patogią vartotojo patirtį. Į rinkinį taip pat įeina atsarginis antgalis ir speciali pirštinė, kad galėtumėte bet kada palaikyti ranką ant planšetinio kompiuterio ekrano.

Lengvas ir malonus dirbti

Dabar galite patogiai užsirašyti užrašus, piešti planšetiniame kompiuteryje ar žaisti žaidimus. Joyroom rašiklis pasižymi dideliu prisilietimo jautrumu ir leidžia dirbti sklandžiai bei patogiai. Pamirškite vėlavimą ir mėgaukitės tikslumu! Negana to, su pridedama pirštine galite uždėti ranką ant išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio ekrano nesijaudindami, kad netyčia ko nors nepaspausite. Atsisveikink su riešo skausmu!

Naudojimo patogumas

Gaminys itin lengvas ir malonus liesti. Puikiai telpa rankoje, kad būtų patogu naudotis. Be to, pasyviam rašikliui nereikia įkrauti, „Bluetooth“ ryšio ar programų naudojimo. Tai reiškia, kad jis visada gali būti paruoštas naudoti! Produktas taip pat pateikiamas su magnetiniu apsauginiu dangteliu, kuris apsaugo jo galiuką nuo pažeidimų.

Specialiai sukurtas patarimas

Gaukite reikiamą tikslumą ir užsirašykite, pažymėkite pagrindinę informaciją dokumentuose ir net pieškite be jokių kliūčių. Joyroom rašiklis turi specialiai sukurtą apvalų antgalį ir gali būti nukreiptas skirtingais kampais. Taip pat pridedamas atsarginis antgalis – jei reikia, lengvai jį pakeiskite.

Platus suderinamumas

Pamirškite suderinamumo problemas. Joyroom pasyvus rašiklis puikiai veiks su dauguma rinkoje esančių jutiklinių įrenginių. „Android“ išmanieji telefonai ir planšetiniai kompiuteriai, „iPhone“, „iPad“ – kad ir kokią aparatinę įrangą naudotumėte, dabar galėsite patogiai piešti, užsirašyti ir dar daugiau!

Specifikacija:

Prekės ženklas Joyroom
Modelis JR-BP560S
Spalva Pilka
Rašiklio tipas Pasyvus
Medžiaga ABS, aliuminio lydinys, silikonas
Skersmuo 9mm
Ilgis 178mm
Suderinamumas Įrenginiai su LED / OLED jutikliniais ekranais
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas