Jonų veido prietaiso kiaušinis inFace CF-03D (geltonas)
Prekės kodas: 4006882740023

Jonų veido prietaiso kiaušinis inFace CF-03D (geltonas)

Prekės kodas: 4006882740023
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1820
Prekė sandelyje

Garantija 
0 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

InFace CF-03D veido masažuoklis su jonizacija (geltonas).

InFace prekės ženklo produktas siūlo kruopštų veido valymą naudojant jonus, mėlyną ir raudoną šviesą bei termoterapiją. Jis skatina kolageno gamybą, turi antibakterinį poveikį ir didina kosmetikos efektyvumą. Be to, gaminys yra atsparus purslams (IPX6), o dėl lengvo ir kompaktiško dizaino jį galite lengvai laikyti. Pakuotėje taip pat rasite USB įkrovimo laidą.

11.jpg

Neigiamų jonų importas

Įrenginys turi režimą, kuris apjungia neigiamų jonų importą, vibraciją, raudoną šviesą ir 42° temperatūrą. Šiluma atveria poras, o aukšto dažnio vibracija suskaido maistines medžiagas į mažesnes molekules, kad būtų lengviau įsisavinti. Be to, raudona šviesa, kurios bangos ilgis 640 nm, prasiskverbia į gilius odos sluoksnius, gerina kraujotaką ir skatina kolageno gamybą. Tuo tarpu, veikiant neigiamiems jonams, kosmetika geriau pasisavinama.

9.jpg

Teigiamų jonų eksportas

Kitas režimas naudoja šilumą, teigiamus jonus ir vibraciją. 42° temperatūra ir malonios vibracijos gerina kraujotaką, skatina medžiagų apykaitą ir atkuria odos elastingumą. Be to, vibracijos suskaido makiažo likučius į smulkesnes daleles, o teigiamų jonų dėka jie pasišalina nuo odos paviršiaus – tam ant prietaiso galvutės uždėkite vatos diskelį.

7.jpg

Jūsų sąjungininkas kovoje su spuogais

CF-03D naudoja 460 nm bangos ilgio mėlyną šviesą, kuri turi antibakterinį poveikį. Jis pašalina bakterijas, uždegimus ir randus, kuriuos sukelia spuogai. Kita vertus, neigiami jonai palengvina kosmetikos įsisavinimą, o oda tampa lygi ir sveika.

10.jpg

Atsparus purslams

Kad būtų lengviau naudoti, įrenginys turi IPX6 apsaugą nuo purslų. Taigi galite saugiai ir patogiai naudoti, nesijaudindami dėl žalos. Pastaba: nemerkite gaminio į vandenį.

4.jpg

Apgalvotas dizainas

Produktas patraukia akį savo netradiciniu bioniniu dizainu. Be to, jis išsiskiria daug mažesniu ir lengvesniu dizainu, lyginant su kitais tokiais gaminiais. Jis sveria tik 75 g ir puikiai telpa rankoje, todėl juo naudotis bus paprasta ir patogu. Be to, dėl silikono apdailos CF-03D yra malonus liesti. Taip pat pridedamas USB laidas, kuris leis lengvai įkrauti įrenginį – maždaug po 100 minučių jis bus paruoštas tolesniam naudojimui.

5.jpg

Įtraukta

  • veido masažuoklis su jonizacija
  • cover
  • įkrovimo laidas
  • instrukcijų vadovas
Gamintojas inFace
Modelis CF-03D
Spalva geltona
Akumuliatoriaus talpa 400 mAh
Vardinė įtampa 3.7V
Vardinė galia 3.7 W
Įkrovimo laikas apytiksliai 100 min
Svoris apytiksliai 60 g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas