Jonizuojantis plaukų šepetys inFace ZH-10DSB (rudas)
Prekės kodas: 049475

Jonizuojantis plaukų šepetys inFace ZH-10DSB (rudas)

Prekės kodas: 049475
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4001
Prekė sandelyje

Garantija 
0 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Jonizuojantis plaukų šepetys inFace ZH-10DSB (rudas)

Pamirškite nuobodžias ir monotoniškas šukuosenas. InFace jonizuojantis šepetys leis jūsų plaukams išsiskirti blizgesiu ir gaivumu. Dėl pažangios šiluminės technologijos, 5 temperatūros lygių ir neigiamų jonų veikimo jūsų šukuosena įgis apimties ir šilkinio švelnumo. Ką tai reiškia jums? Nepakartojamai žavinga išvaizda, kuri patraukia visų aplinkinių dėmesį! Prietaisas naudoja išmanųjį NTC temperatūros stebėjimą, todėl jį naudoti visiškai saugu. Tereikia vos 10 sekundžių, kol šepetys įkais ir bus paruoštas naudoti. Be to, jame yra iki 43 dantų, kurie leidžia tolygiai ir švelniai išlyginti plaukus.

InFace/ZH-10DSB-brown/1

Pažangi temperatūros kontrolė

Kuriant inFace jonizuojantį šepetį buvo naudojami sprendimai, kad plaukų formavimas būtų ne tik lengvas, bet ir saugus. Įrenginyje yra 43 dantys, kurie palaipsniui keičia spalvą kylant temperatūrai, o pažangi NTC technologija yra atsakinga už išmanų temperatūros stebėjimą ir perkaitimo prevenciją. Nuo šiol galite būti tikri, kad jūsų plaukai yra apsaugoti, o formavimas efektyvus.

InFace/ZH-10DSB-brown/2

Parengta per 10 sekundžių

Dėka pažangaus MCH kaitinimo elemento, inFace šepetėlis įkaista vos per 10 sekundžių, tai yra iki 3 kartų greičiau nei ankstesniame modelyje! Jums nebereikės gaišti laiko laukimui – nuo ​​šiol norimus rezultatus pasieksite greitai. Be to, prietaisą be problemų galite naudoti tiek ant sausų, tiek ant šlapių plaukų.

InFace/ZH-10DSB-brown/8

Rūpinimasis plaukais

Jonizuojantis šepetėlis inFace leis atsisveikinti su slenkančių plaukų problema. Dėl neigiamų jonų veikimo jis efektyviai neutralizuoja statinę elektrą. Dėl to kiekviena jūsų plaukų sruogelė bus akivaizdžiai išpuoselėta ir išlyginta, o jūs mėgausitės tobulai sušukuotais, žvilgančiais plaukais – ir visą dieną!

InFace/ZH-10DSB-brown/6

Jūsų saugumas yra prioritetas

Buvo pasirūpinta, kad būtų išvengta nudegimų. Kiekvienas šepetėlio dantis yra aprūpintas termoizoliacija, apsaugančia nuo per didelio karščio, todėl jums nereikės jaudintis dėl galvos odos ar rankų nudeginimo. Papildomai apsaugai buvo panaudota PA medžiaga, užtikrinanti patikimą šilumos laidumą. Visa tai reiškia visišką naudojimo saugumą. Be to, įrenginys automatiškai išsijungia po 30 minučių.

InFace/ZH-10DSB-brown/5

Svajoniškas naudojimo patogumas

Su 5 pakopų temperatūros valdymu (nuo 120°C iki 200°C) galite patogiai valdyti formavimo procesą. Be to, šepetėlio svoris yra tik apie 276 g, todėl jį galima naudoti ilgą laiką be pernelyg didelio rankų nuovargio. 2 metrų ilgio laidas sukasi 360°, užtikrindamas visišką laisvę. Be to, prietaisas įsimena paskutinį kartą naudotą temperatūrą, todėl jums nereikia jos reguliuoti kiekvieną kartą naudojant. Tegul „inFace“ šepetėlis tampa geriausiu jūsų kasdienio priežiūros ir stiliaus draugu!

InFace/ZH-10DSB-brown/4

Rinkinyje:

  • Jonizuojantis plaukų šepetys
  • Naudojimo instrukcijos
Gamintojas inFace
Modelis ZH-10DSB
Vardinė galia 28 W
Vardinė įtampa 220V~
Temperatūros diapazonas 120 °C / 140 °C / 160 °C / 180 °C / 200 °C
Matmenys 260 x 30 x 46 mm
Svoris 276 g
Kabelio ilgis 2 m
Spalva ruda
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas