Išsiplėtimo apsauginis adapteris PULUZ, skirtas OSMO Pocket 3
Prekės kodas: 063754

Išsiplėtimo apsauginis adapteris PULUZ, skirtas OSMO Pocket 3

Prekės kodas: 063754
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
806
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

PULUZ Apsauginis išplėtimo adapteris, skirtas OSMO Pocket 3

Atraskite Osmo Pocket 3 apsauginį adapterį, kuris derina patvarumą, patogumą naudoti ir universalumą. Pagaminta iš patvarios ABS medžiagos, ji ne tik apsaugo jūsų įrenginį nuo mechaninių pažeidimų, bet ir siūlo lengvą montavimą bei nuėmimą. Dėl dviejų šaltų batų angų ir ¼ colio varžto skylės jūsų fotoaparatas bus suderinamas su įvairiais priedais, tokiais kaip papildomas apšvietimas ar mikrofonai. Be to, jis taip pat leidžia prisitaikyti prie trikojų, laikiklių ir asmenukių lazdelių. Jis sukurtas transformuoti į įvairių formų laikiklius, padidindamas funkcionalumą ir pritaikydamas jūsų poreikius.

1.jpg

Tvirta ABS konstrukcija

Apsauginis adapteris Puluz sukurtas ilgalaikiam naudojimui. Pagaminta iš aukštos kokybės ABS medžiagos, ji išsiskiria savo patvarumu ir atsparumu kasdieniam nusidėvėjimui, užtikrindama patikimą jūsų įrenginio apsaugą. Jis sukonstruotas taip, kad jokiu būdu netrukdytų fotoaparatui, kad galėtumėte be trukdžių naudotis visomis jo funkcijomis.

4.jpg

Lengvas montavimas

Pamirškite sudėtingus diegimo procesus ir susitelkite ties kūrimu! Apsauginis Puluz adapteris leidžia akimirksniu ir intuityviai įdėti Osmo Pocket 3 kamerą, todėl prireikus galima be vargo sumontuoti ir išimti. Taip jūsų fotoaparatas visada pasiruošęs veikti, o jūs turėsite daugiau laiko užfiksuoti nepamirštamų akimirkų!

2.jpg

Funkciškumas ir suderinamumas

PULUZ adapteris atveria duris naujoms galimybėms, aprūpindamas jūsų Osmo Pocket 3 kamerą su papildomomis šalto bato angomis priedams, tokiems kaip šviestuvai ar mikrofonai, ir 1/4 colio varžto angą, kad būtų lengva prijungti įvairius priedus. Pritaikykite savo įrenginį prie trikojų, laikiklių, asmenukių lazdelių ir net spaustukų bei specialių laikiklių – su PULUZ adapteriu jūsų fotoaparatas taps toks universalus, kokio jums reikia!

6.jpg

Tiesus rėmas x 1

Judantis pagrindas x 1

Trumpas varžtas x 1

SuderinamumasDJI Osmo Pocket 3
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas